Hirdetés
2012. augusztus 19.

MAGYAR ÍZEK UTCÁJA A BUDAI RAKPARTON

Helyszín: Budapest, Budai rakpart, Várkert Kaszinótól a Bem térig
Kezdési időpont: 12:00

A Magyar Ízek Utcája különlegességét az adja, hogy az idelátogató vendégek kizárólag olyan termékeket találhatnak a standokon, amelyek alapanyagukban, elkészítésükben, hagyományukban vagy újragondolásuk tekintetében a méltán híres magyar gasztronómia büszkeségei.


A nagy sikerre való tekintettel idén is konyhaművészeti remekekkel, zamatos gyümölcsökkel, sajt-különlegességekkel, ízletes kenyerekkel, mennyei édességekkel, különleges biotermékekkel, szomjoltók széles kínálatával és más érdekességekkel várunk mindenkit az ország leghosszabb gasztronómiai-sétányán.


Az idei Magyar Ízek Utcáján a célunk bemutatni, kóstolásra, ízlelésre felajánlani hazánk számos jóízű, egészséges terményét, termékét és ízelítőt nyújtani neves éttermeink választékából, tájegységeink és nemzetiségeink ételeiből.


Az idei évben újra, az eredeti receptúra szerint elkészített Magyarország Tortájával, valamint idén először Magyarország Cukormentes Tortájával és az Év Fagylaltjával is szeretettel várjuk Önöket a Magyar Ízek Utcájára, már az ünnep előestéjén is! A gasztronómiai sétányon, rendhagyó vállalkozásként a Doszpod Cukrászda elkészíti Magyarország leghosszabb egybesütött rétesét, amely ízesítését tekintve is igazi különlegesség: a rétes almával és mákkal van töltve.


Miközben vásárol, gondoljon arra is, hogy minden elfogyasztott falattal a Minden Gyerek Lakjon Jól! Alapítványt támogatja, melynek célja, hogy a leginkább veszélyeztetett helyeken az éhes, illetve alultáplált gyermekek számára biztosítsa a megfelelő ennivalót az iskolai étkeztetés keretein belül.„Mini háztáji” termékeivel az Alapítvány, illetve az általa támogatott családok is megjelennek a Magyar Ízek Utcájának kiállítói között.


A sétányon a Magyar Vöröskereszt véradó busza is jelen lesz augusztus 19-én és 20-án. Várunk mindenkit a Csalogány utca és a Fő utca sarkára, aki segíteni szeretne embertársainak! A véradáshoz személyi igazolvány, lakcímkártya, valamint TAJ kártya szükséges!

Hirdetés

Programnaptár

vissza most előre
2012. augusztus
H K Sz Cs P Sz V
3031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
12
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend