Hirdetés
2012. június 07.

Otp klub Gourmet Fesztivál

Helyszín: Budapest,Millenáris,Park és B épület
Kezdési időpont: 10:00

A Otp klub Gourmet Fesztiválra a hazai gasztronómiai események egyféle esszenciája: a "gasztro rendezvények rendezvénye", amely - több mint száz kiállítóval - Magyarország minden szegletéből a legjobb ízeket mutatja be. Itt adnak randevút egymásnak Magyarország legjobb éttermei, vidékről és Budapestről egyaránt, legkiválóbb borászatai - s idén már legjelesebb cukrászdái is. Itt kóstolhatjuk meg a legínyesebb hazai ízeket, legyen az kolbász, sajt, sütemény vagy lekvár.


A Gourmet Fesztivál Magyarország "gasztronómiai makettje", ahol egy helyen elérhető szinte az összes olyan kulináris élvezet, amelyet egyébként csak hosszas utánjárás után élvezhetünk. A Gourmet az a rendezvény, ahol egy helyen "kóstolhatjuk meg egész Magyarországot".


Az idei Gourmet - és ez az egyik nagy újítása - komplex ízélményt igyekszik nyújtani úgy, hogy a kiváló éttermek étkei mellé a legjobban illő borokat kínálja, hiszen eleve minden egyes étteremhez egy-egy borászatot társít. Az étel és az ital harmóniáját a legilletékesebb szakemberek ajánlásával élvezhetjük.


A megújult Gourmet Fesztivál célja - a gasztronómiai ismeretterjesztés mellett -, hogy olyan élményeket, ízeket, benyomásokat adjon a kilátogatóknak, amelyekkel gazdagítani, színesíteni tudják mindennapi falatozásaik során az étkezési szokásaikat. A Gourmet Fesztivál igyekszik minél teljesebb képet adni a hazai gasztronómia csúcstermékeinek és szolgáltatóinak világáról.


Új elem a fesztivál életében, hogy a kulináris élvezeteket kulturális élmények is kísérik, hiszen esténként zenei koncertek teszik teljesebbé a kínálatot. Kora délutánonként pedig gyermekprogramok várják az érdeklődőket - így a Gourmet egy teljes családi hétvégét kínál, annak legszebb örömeivel.


A látogatók idén is szakértők által elvégzett minőségi szelekció után kapnak ízelítőt a kereskedelmi forgalomban beszerezhető legjobb termékekből, így biztosra vehetjük, hogy a legjobb hazai ízekbe kóstolunk majd bele ezen a júniusi hétvégén.


Jegyár: 2900 Ft/napi

Hirdetés

Programnaptár

vissza most előre
2012. június
H K Sz Cs P Sz V
28293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend