2012. június 02.

Belvárosi Fesztivál

Helyszín: Budapest,Lipótváros
Kezdési időpont: 10:00

Egy fesztivál Budapest szívében, a Lipótvárosban? A hazai előadók legjava és ráadásul ingyenes? Igen van ilyen, a neve pedig Belvárosi Fesztivál vagy röviden csak BelFeszt, amiért a Budapest V. kerületi önkormányzatot minden dicséret megilleti, hiszen elképesztően jó rendezvényt sikerült életre hívniuk.


A Deák Ferenc utca, az Erzsébet tér, a Szabadság tér és a Zrínyi utca tökéletes helyszín, hiszen nem csak hangulatukkal adnak remek hátteret, de - elvégre minden út Rómába vezet - igen könnyen ide is talál bárki, és azért tudjuk, hogy nem rossz érzés, ha egy kellemes belvárosi lődörgéssel hirtelen fesztiválba csöppenünk.


Ha pedig már a helyszíneken vagyunk, akkor egy darabig nem is fogunk tovább állni, mert a kínálat több mint marasztaló. Már kora délután koncertek, igen színesen jazz, rock, pop, folk és megannyi stílust képviselve. Ha gyermekkel vagyunk, őket játszóházak és gyerekprogramok sora várja de minden további nélkül belefuthatunk egydivatbemutatóba, filmvetítésbe vagy néptánc bemutatóba.


A Belvárosi Fesztivált nekünk találták ki. Nekünk, akik élvezzük a várost és szeretjük a pezsgést, de szívesen le is ülünk egy padon csak bámészkodni, akik szeretjük az újat, de értékeljük a hagyományokat, és mindenek felett, akik szeretjük jól érezni magunkat és szeretjük a fesztiválokat.


Programok:


10:00     Halász Judit    (könnyű) - Szabadság tér


15:00     LL Junior   (könnyű) - Zrínyi utca


16:10     Korda György és Balázs Klári   (könnyű) - Zrínyi utca


16:50     Kökény Attila   (könnyű) - Zrínyi utca


17:00     ColorStar    (könnyű) - Szabadság tér


18:45     Péterfy Bori & Love Band    (könnyű) - Szabadság tér


20:00     Ferenczi György & a Rackajam    (világ-, népzene) - Erzsébet tér


20:30     Irie Maffia    (könnyű) - Szabadság tér


22:00     Silent Disco    (könnyű) - Szabadság tér


2012. június 3. (vasárnap)


17:00     Intim Torna Illegál    (könnyű) - Szabadság tér


19:00     Petruska András    (könnyű) - Szabadság tér


20:30     Quimby    (könnyű) - Szabadság tér


Egész nap     Egész nap Design vásár - Szabadság tér


13:30     Kerületi nemzetiségi és testvérvárosi fellépők - Erzsébet tér

Nők Lapja Családi Hétvége

Helyszín: Budapest,Millenáris,Park
Kezdési időpont: 10:00

Nők Lapja Családi Sziget


A Nők Lapja családi Szigeten rengeteg érdekes foglakozással várjuk az oda látogatókat! Az Ezosátor elmaradhatatlan vendége Ízing Klára, a sminksátorban profiktól tanulhatunk egyszerű fogásokat!


Bárányfelhő Családsegítő Sarok


A Bárányfelhő Fejlesztő Gyermekközpont munkatársai várják a szülőket, akik az alábbi pedagógusoktól kaphatnak tanácsokat:



  • gyógypedagógus, pszichopedagógus

  • gyógypedagógus, logopédus

  • gyógytornász, hydroterapeuta

  • koordináló ember


Bárki felteheti kérdéseit a számára fontos témákban, legyen az iskolaválasztás, figyelemzavar, a testvérek közötti rivalizálás. A szülők egyénre szabott tanácsokat kaphatnak a szakemberektől.


Sminktanácsok


Minden családos nőnek és anyának szüksége van arra a kis időre, amikor csak saját magával foglalkozik. Naponta néhány perc is elegendő ahhoz, hogy egy elfoglalt anyuka is teljes értékű NŐnek érezze magát!


Szakértőink sminktanácsadással, bőrápolási tanácsokkal látják el az érdeklődőket, sőt, be is mutatják, hogyan sminkelhetik ki magunkat az elfoglalt anyukák reggelente a nagy rohanásban.


Nők Lapja Ezotériasátor


A Nők Lapja Ezotéria csapata ismét az önök rendelkezésére áll.


Nyerges Dóra numerológus, Ercsei Ilona tenyérelemző, Görgényi Csilla kártyavető és Izing Klára asztrológus várja olvasóinkat 10-től 18 óráig.


Nagyszínpad


2012 június 2., szombat


10.00-11.00        Balansz (táncos előadás)


11.00-11.45        Bőrönd mese Patai Annával


13.15-13.45        Puskás Peti


13.45-14.15        Lola


14.15-14.45        Brasch Bence


14.45-15.45        Vadas Zsuzsa


16.00-17.00        Müller Péter


17.00-17.30        Takács Nikolas


17.30-18.00        Keresztes Ildikó


18.00-19.00        szünet


19.00-20.00        Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán koncert


Bőröndmese 11.00


Egy 10 éves kislány kalandja egy CSODABŐRÖNDDEL és egy igazi cirkuszi kiskutyával. Fancsa a kislány, nem szeret iskolába járni és tanulni. Inkább csavarogna. Legszívesebben csak utazgatna és bejárná az egész világot. A BŐRÖND viszont már nem szeret utazni, világot látni, inkább iskolába járna, mert az biztosan izgalmasabb és érdekesebb. Ezt a problémát egy hófehér cirkuszi kutyus oldja meg, KOXY a trapéz koronázatlan királya.


Mesemusical Patai Anna szereplésével, sok zenével, játékkal és tánccal, 5-10 éves gyerekeknek.


Vadas Zsuzsa és a lufihajtogatás 14.45


Vadas Zsuzsa vendége: Dömötör Zsolt, kétszeres lufihajtogató világbajnok, több nemzetközi díj nyertese. Egyenesen Dallasból érkezik hozzánk, innét Libanonba indul, hogy a bejruti gyerekeknek is örömöt szerezzen és persze újabb díjjal szeretné gyarapítani, tekintélyes trófea-gyűjteményét.


Itt az alkalom, hogy a Családi hétvége vendégei is megismerjék. Szívesen látunk a színpadon néhány önkéntes jelentkező gyereket, akik kérdéseket tehetnek fel a lufizás nagymesterének és kipróbálhatják a lufihajtogatást. Lehet, hogy közülük kerül ki a következő világbajnok? Kiderül. Bátraké a szerencse: a legügyesebbek ajándékba kapnak egy eredeti lufiremeket, Dömötör Zsolttól.


Beszélgessünk Müller Péterrel 16.00


Sok olvasónk kérdezi, hol lehet személyesen találkozni Müller Péterrel. Most itt az alkalom. Beszélgetésre hívja önöket a Családi Hétvégén. A téma mi lenne más, mint a szeretet.


Szeretettel várunk mindenkit egy kis előadásra a Millenáris Park nagyszínpadához szombaton 16.00-17.00 óra között.


Takács Nikolas 17.00


Az X-Faktor sztárja


Nikolas a 2010-es X-Faktor folyamán minden egyes adásban egyértelmű sikert aratott, mind a mentorok között, mind a nézők között. A tehetségkutató meghozta számára az ismertséget és sok-sok rajongót, akik szavazásukkal egészen a 2. helyig juttatták!


Érdemes tudni róla, hogy kivételesen szép hangját sokáig csiszolgatta, mire elért idáig. A francia keresztnevű fiatalember 2005-ben érkezett Magyarországra Galántáról, hogy a Kőbányai Zenei Stúdióban tanulhasson. Tavaly pedig egy klipje is megjelent Egy igazi szó címmel.


Keresztes Ildikó17.30


A démon, aki bennem van című műsorából


Ez a nyár nem a kikapcsolódásról szól majd Keresztes Ildikónak, hiszen rengeteg fellépése lesz. Első a sorban a Nők Lapja Családi Hétvégéje, ahol fél órán keresztül élvezhetjük az énekesnő koncertjét, aki egyaránt otthon van a rock, a hard rock, a blues és a musical műfajában is.


Szinetár Dóra - Bereczki Zoltán koncert 19.00


Hollywoodi Duettek


Szinetár Dóra régi nagy kedvence a Nők Lapja olvasótáborának. És mióta egy pár Bereczki Zoltánnal, még nagyobb sikert aratnak fellépéseiken. Így aztán nem múlhat el Nők Lapja Családi Hétvége, hogy a Fővárosi Operett színház üdvöskéi ne adnának élő koncertet rajongóinak, minden alkalommal hatalmas tömegeket megmozgatva.


Nők Lapja Fogadóóra


Jó lenne beszélgetni Müller Péterrel, Vadas Zsuzsával, Schaffer Erzsivel? A Családi napon most végre erre is lehetőség nyílik!


Akik várják az olvasókat:


11.00 Hulej Emese: %u201EAjánljon témát!%u201D - miről olvasnának?


13:00 Vig György: Férfi a nők világában


14:00 Szegő András: Az interjúkészítés rejtelmei


15:00 Árvai Magdolna: Mit vár, mit szeret az olvasó a NL-ban, a valóság, a riport szerepe a magazinokban


16:00 Vadas Zsuzsa: Ujjé, a Ligetben! Vadas Zsuzsa vendége: Dömötör Zsolt, kétszeres lufihajtogató világbajnok


17:00 Müller Péter: Beszélgessünk tovább


18:00 Oravecz Éva: Kultúrák találkozása

Programnaptár

vissza most előre
2012. június
H K Sz Cs P Sz V
28293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
Pirula Trend