Hirdetés
2012. február 19.

Összefogás Koncert Magyarországért 2012

Helyszín: Budapest, Papp László Budapest Sportaréna
Kezdési időpont: 15:00

A sztárok összefognak Magyarországért!


2012. február 19-én kerül megrendezésre az Összefogás Koncert Magyarországért, melynek első két állomása Győr és Budapest. Fővédnöke Borkai Zsolt Győr polgármestere, a MOB elnöke.


A koncertsorozat non-profit kezdeményezés, amelynek célja, hogy a teljes magyar társadalom számára fontos ügyeket támogasson.


Kora délutántól késő estig folyamatosan lépnek színpadra a népszerű előadók a Győr Városi Egyetemi Sportcsarnokban és a Papp László Budapest Sportarénában.


A fellépők: Adri, Bende Ildikó, DJ Dominique, Forgács Péter, Hangária, Hien, Járai Márk, Kiki (Patkó Béla), Király Viktor és Király Linda, Kiss Tünde, Kozmix, L.L. Junior, Lukács Tibor, Mészáros Árpád Zsolt, Miller Zoltán, MM (Márton Máté), Molnár Ferenc Caramel, Mórocz Adri és Boribon muzsikál, Mystery Gang, Nagy Balázs, Patai Anna, Széles Iza, Tóth Vera, Török Ádám, Vásáry André, Venczel- Kovács Zoltán, a lista folyamatosan bővül...


Zenei rendezők: Bársony Bálint és Némo.


A koncert szervezői a "Tiéd a színpad!" pályázat keretében lehetőséget nyújtanak két amatőr zenekarnak is, hogy a Budapest Sportaréna színpadán mutatkozhassanak be: a jelentkező zenekarok közül egyet az Összefogás Koncert fellépőiből alakuló hét tagú zsűri választ ki, egyet pedig a nagyközönség az Interneten szavaz meg (a szavazatokat egy Facebook alkalmazáson keresztül lehet majd leadni).


A februári győri és budapesti koncertek a magyar államadósság csökkentéséhez járulnak hozzá: a bevételek - a technikai költségek levonása után - az Összefogás az Államadósság Ellen Alap számlájára kerülnek.


A jegyek ára 2012 forint, a 14 év alatti gyermekek pedig 0 forintért juthatnak belépőhöz - ők egy a koncertre hozott ajándékkal segíthetnek, amit a Máltai Szeretetszolgálat juttat el a rászorulóknak.


Az álló és ülőhelyekre szóló jegyek kaphatóak a Ticket Express Jegyirodáiban (www.tex.hu)


A koncert honlapja: www.osszefogaskoncert.hu


A koncert facebook oldala: www.facebook.com/osszefogaskoncertHirdetés

Programnaptár

vissza most előre
2012. február
H K Sz Cs P Sz V
3031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1234
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend