2012. február 12.

Startol a WAMP 2012-ben!

Helyszín: Budapest,Millenáris B Csarnok
Kezdési időpont: 10:00

Startol a WAMP 2012. évad!


Rövid januári pihenő után újult erővel kezdi az évet a WAMP. A helyszín a már megszokott Millenáris, ahol közel 100 kiállító várja, hogy egyedi munkái gazdára találjanak. A jól ismert és vadonatúj designtárgyak mellett természetesen az egyre népszerűbb gasztro szekció kínálatából is válogathattok majd.


A hónap designere: Juhos Janka

Egy év alatt három kollekciót is készített, és bár még csak pályája elején jár, kiállított már Párizsban, sőt egy nemzetközi designblog is méltatta munkáit. Juhos Janka szívesen vegyíti az anyagokat, színesfém és fa kombinációjából készült, geometrikus formákba öntött csodás karkötői akár Leia hercegnő csuklóját is díszíthetnék. Jelenleg vadonatúj darabok tervezésén dolgozik, de hogy elkészülnek-e a februári extra standra az legyen meglepetés.


Szellem a palackban - A Heineken és a WAMP közös tervezői pályázata

A holland sörmárka 2011 decemberében mutatta be azt a Limited Edition névre keresztelt multipack-sorozatot, amely négy egyedi dekorral ellátott aluminium palackot tartalmaz. A széria felidézi a márka múltját, bemutatja egy-egy fontos állomását. A negyedik, jövőbe mutató flaska, a The Future megtervezésére egy versenyt írtak ki, amelybe fogyasztók mint önjelölt tervezők is bekapcsolódhattak. A Heineken a pályázatot egy Facebook-alkalmazás segítségével tette bárki számára elérhetővé a világhálón.


A nemzetközi megmérettetés hazai kommunikációjában a Heineken partneréül a WAMP design vásárt választotta. Egy meghívásos kiírás keretében a WAMP öt művészt kért fel egyedi palackok megalkotására. Hitka Viktória képzőművész, Nagypál Dorottya üvegtervező és Tomcsányi Dóri divattervező mellett Flanek Péter és Kiss Miklós grafikus a WAMP vásáron kiállításra kerülő, majd két méter magas habkarton üveg modelleken mutathatja meg, mit is jelent számára a jövő Heineken módra.


Hangulatfelelősök

Újból visszatér a Holy Rollerz krú. Lesz minden ami a jó hangulathoz dukál nu jazz, bossa, headz, hiphop, dub, brokenbeat.


WAMP a Facebookon is! Csatlakozz hozzánk!


Mindenkit szeretettel várunk!


A design vásárra a belépés 2012-ben is ingyenes!


További információ: www.wamp.hu

Programnaptár

vissza most előre
2012. február
H K Sz Cs P Sz V
3031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1234
Pirula Trend