Hirdetés
2012. február 11.

III. Szerelem Fesztivál és a Szerelmesek Éjszakája

Helyszín: Budapest,ELTE,Gólyavár
Kezdési időpont: 09:00

Ha Valentin nap, akkor újra Szerelem Fesztivál!


III. Szerelem Fesztivál és Szerelmesek Éjszakája


2012. Február 11. ELTE, Gólyavár 1088 Budapest, Múzeum körút 6.


EGY NAP ÉS EGY ÉJSZAKA A SZERELEM TELJESSÉGÉBEN TABUK NÉLKÜL


A szerelem fesztiválján természetesen minden a szerelemről fog szólni. Déletőtt 10 órától neves előadók - köztük Carla Galli- önismereti terapeuta,Paksi Zoltán-asztrozófus, Füredi Krisztián -szexuálpszichológus,Szentesi Szilvia-Intimitás terapeuta, Sólyomfi-Nagy Zoltán különböző szempontokból közelítik meg a szerelem és a szexualitás témakörét. Kövi Szabolcs és Enrico zenei médium pedig csodálatos zenéikkel közvetítik feléd a szerelem 2012-ben aktuális dallamait és üzenetét.


Közben a kiállítói térben alkalom nyílik saját konzultációkra , ahol tapasztalt szakértők tanácsaikkal segítenek a szerelmi helyzetek, párkapcsolatok megoldásában és emellett vár téged egy mini ezoterikus vásár is.


A lenti teremben folyamatosan gyógyító meditációk zajlanak, amelyekre nemcsak a fesztivál résztvevőit várjuk.


A meditációkat tapasztalt terapeuták, szakemberek vezetik, választhatsz Enrico gyógyító aurameditációja, Carla Galli szeretet-megbocsátás-elfogadás, Hubert Karina Kiteljesedés a szerelemben, Sólyomfi-Nagy Zoltán Szerelemszikra, Sarkadi Kriszta Kvantumugrás a szerelembe vagy D%u2019akasanya csendes meditációi közül. Ezen meditációk célja az, hogy ráhangolódj ismét a szerelemre és visszatalálj önmagadhoz. Érdemes előzetesen regisztrálni.


A fesztivált a Szerelmesek Éjszakája zárja, amelyet egy Szerelem bevonzó és szerelmet megerősítő szertartással nyitunk Hubert Karina vezetésével, a zenét Enrico zenei médium közvetíti. Ajánljuk ezt a programot a párkeresőknek és a párkapcsolatban élőknek egyaránt.


Utána pedig kezdetét veszi a Szerelmesek Éjszakája, amelyet finom szerelmes koktélokkal és hangulatos, vidám zenékkel és meglepetés programokkal fűszerezünk.


A szerelem, az intimitás és a szenvedély rendhagyó ünnepe.


A III. Szerelem Fesztivál önismereti, pszichológiai és spirituális előadásokkal készül a Valentin nap megünneplésére, a Szerelmesek Éjszakáján pedig egy szerelmeseknek és szerelemre vágyóknak szóló bál kerül megrendezésre meglepetésekkel...neked is ott helyed, vedd meg a jegyed elővételben és a belépőjegyed mellé egy értékes ajándékot is kapsz!


EGY NAP ÉS EGY ÉJSZAKA A SZERELEM TELJESSÉGÉBEN TABUK NÉLKÜL


Egy, a szokványostól teljesen eltérő programot hoztunk létre azért, hogy ünnepeljük a Szerelmet. Napközben meghallgathatjátok, napjaink gondolkodóinak és érzőinek milyen üzenetük van a szerelemről.Ismét elmerülhettek a szerelem élményében, átértékelhetitek, lezárhatjátok a régi szerelmi tapasztalataitokat és újra megnyithatjátok szíveteket a SZERELEM előtt.


2012. Február 11.  ELTE, Gólyavár 1088 Budapest, Múzeum körút 6.


"Éppen a szerelem múlandósága a mindent elsöprő érv amellett, hogy teljes odaadással éljük meg!"(Jorge Bucay)


Tarts velünk és ünnepeld te is 2012. február 11-én méltó módon a szerelmet!

Hirdetés

Programnaptár

vissza most előre
2012. február
H K Sz Cs P Sz V
3031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1234
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend