Hirdetés
2012. február 10.

Tango Latino

Helyszín: Budapest,MOM Kulturális Központ
Kezdési időpont: 19:00

Az előadásból világosan kitűnik a latin táncok közötti szoros összefonódás, és a mai legújabb irányzat, ahogyan hatnak egymásra, fuzionálnak és ez által látványosan fejlődnek.


Mindhárom táncos pár a legmagasabb szinten műveli a saját műfajtát. Ez biztosítja, hogy a műsor nem csak változatos szórakozást ígér, de egyúttal világszínvonalú produkciót láthat a közönség. Olyan előadást hoztak létre együtt, amelyben a táncosok egymás hatását erősítve jelenítik meg a latin táncok széles palettáját.


A 90 perces táncelőadás zenei és képi anyaga valamit táncai bemutatják Latin-Amerika metropoliszainak nyüzsgő éjszakai életét, az ott élő népek számára meghatározó zene és tánc modern és hagyományos formáit, sok-sok színnel, érzelemmel, vidámsággal, temperamentumos dallamokkal, mély érzésekkel.


A színpadi képek odavarázsolják a nézőket a helyszínekre, az autentikus zenék valamint a táncosok mindent elsöprő kisugárzása, színpadi jelenléte felejthetetlen élménnyé varázsolja az előadást.


Meglepetésként a sztárok mellett megjelennek vendégművészek is, akik egy-egy érdekes színfolttal gazdagítják az amúgy is színes előadást.


Szereplők

Andrea Silvestri és Váradi Martina a jelenlegi magyar versenytánc országos bajnokai immár 4 éve. 2006 január óta táncolnak együtt. Számtalan esetben álltak az élen latin táncversenyeken


2010 év végén már 15-ek voltak a világranglistán.


Alexis Fernandez és Lamboni Anna Yumane: az erotikával túlfűtött salsa irányzatok kiváló művelői. Mindketten nemzetközileg is elismert táncosok, akik számos színpadi fellépéssel büszkélkedhetnek. Nemrég tértek haza a Mexikói Balett táncosaiként párizsi turnéjukról. Együtt fejlesztették ki méltán híres, egyedi, temperamentumos tánc stílusukat.


Josip Bartulovic és Kulik Johanna jelenleg Magyarországon a színpadon legsikeresebb argentin tangó táncos párosa, saját showműsorral és számos más előadással illetve fellépéssel teletűzdelt karriert tudhatnak maguk mögött. A legnagyobb sikerüket 2003-ban érték el, amikor Buenos Airesben az első argentin tangó világbajnokságon 180 pár közül három argentin pár mögött a negyedikek lettek. 10 évnyi közös szereplés után a színpadon olyan magas szintű harmóniáról tesznek tanúbizonyságot, amely minden alkalommal mélyen megindítja a nézőket elegáns érzékiségével, elfojtott szenvedélyével, vagy felhőtlen játékosságával.

Hirdetés

Programnaptár

vissza most előre
2012. február
H K Sz Cs P Sz V
3031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1234
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend