Hirdetés
2012. január 20.

HÓFESZTIVÁL

Helyszín: Mátraszentistván,Sípark
Kezdési időpont: 09:30

HÓFESZTIVÁL - A CSALÁDOK ÉS FIATALOK TÉLI FESZTIVÁLJA!


A mátraszentistváni Sípark egy nagyszabású, több napos rendezvény keretében rendezi meg az ország legnagyobb sípályán lévő, havas fesztiválját! A Hófesztivál nem más, mint a hó és a téli sportok ünnepe, színes sport programokkal, koncertekkel, show műsorokkal. A fesztivál célja, hogy népszerűsítse a téli sportokat és kicsikkel, nagyokkal megszerettesse a sízést / snowboardozást! A Hófesztivál 2012. január 19-22. között lesz.

A Hófesztivál olyan egyedülálló programokkal várja a Síparkba érkező vendégeket, mint például az esti, színeffektekkel megvilágított pályán lévő Formációs Síbajnokság és Családi Ügyességi Síverseny. A fesztivál programjai nem csak a sípályán tartózkodóknak szólnak, hiszen a kibővült Hócsúszdaparkban a kicsik és nagyok olyan izgalmas eszközöket próbálhatnak ki, mint a Snowter (síbicikli) vagy a Snowtubing.


Fesztivál hangulat 3 napon keresztül!
  • Téli Varázs sétány: Forralt bor, puncs, kürtöskalács és a sült kolbász illata. Egy kellemes séta mellett, a karácsonyi hangulatú sétányon romantikus faházikókból vásárolhatjuk meg a legfinomabb téli csemegéket.
  • Alpesi Színpad:  A sípálya mellett felállított Alpesi Színpadon sztárfellépők biztosítják majd az igazi zenei éményt. (Abrakazabra, Tóth Gabi, The Carbonfools, Dévényi Tibor Retro Disco)
  • Aprés-Ski terasz: A Hütte teraszán az esti kocertek befejeztével Aprés-ski (sízés utáni buli) partykba kezdünk, ahol neves DJ-k várják a táncos lábú vendégeket.
  • Chillout Zone: a Funpark alatti területen az elfáradt snowboardosok, síelők babzsákokban üllve lazíthatnak és hallgathatják a Chillout stílus relaxáló dallamait.
  • Hósétány: A síléccel vagy akár gyalogosan is megközelíthető Hósétányon a síisksolák és sportszer kereskedők mutatják be legújabb termékeiket, vagy csábítanak a sí- és snowboard oktatásra.
A Hó ünnepe, színes programok a sípályán!
  • Ingyenes Síoktatás: a még síelni vagy snowboardozni nem tudó vendégek a csütörtöki napon, a legjobb sí és snowboard oktatóktól vehetnek órát teljesen ingyenesen.
  • Machu Kupa - Országos Nyílt Gyermek Síverseny: A pénteki napon országos nyílt gyerek verseny várja a fesztiválra érkező családokat, ahol értékes nyereményekért tehetik próbára magukat a bátrabbak.
  • Formációs Síbajnokság: A 2. alkalommal megrendezendő formációs síbajnokságon, Magyarország legprofibb sícsapatai formációs sízés keretében vetik össze tudásukat. A verseny igazi látványossága, hogy speciálisan megvilágított, a fényekkel színesre festett havon, zenére írt koreográfiára mutatják be tudásukat.
  • Családi Ügyességi Síverseny: Az ügyességi síversenyen családok versenyezhetnek majd. A versenyen zenére írt koreográfiára kell majd formációs sízést bemutatni, amit szakmai zsűri értékel.
  • Burn Funpark: A Burn támogatásával kibővített és meújult funpark várja az extrémsportok kedvelőit a fesztiválon. A Burn Funpark hivatalosan a Hófesztiválon fog debütálni freestyle bemutatók és egésznapos jam session kíséretében
A Hófesztivál tehát egy kiváló hosszúhétvégi program mind a családok, mind a fiatalok részére.


A Hófesztivál belépőjegy árai is a családokra lettek szabva.


Egy felnőtt napijegy ára 1.500 Ft a 3 napos bérlet 3.500 Ft még a 14 év alatti gyereknek ingyenes a belépés!


Sőt a Hófesztiválon a síbérlettel rendelkezők ingyenesen résztvehetnek és átvehetik a belépésre jogosító karszalagot! Tehát nem kell külön a fesztivál belépőt is megvásárolni.


Helyszín: Sípark Mátraszentistván


Időpont: 2012. január 19-22.

Hirdetés

Programnaptár

vissza most előre
2012. január
H K Sz Cs P Sz V
262728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
12345
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend