2012. január 19.

HÓFESZTIVÁL

Helyszín: Mátraszentistván,Sípark
Kezdési időpont: 09:30

HÓFESZTIVÁL - A CSALÁDOK ÉS FIATALOK TÉLI FESZTIVÁLJA!


A mátraszentistváni Sípark egy nagyszabású, több napos rendezvény keretében rendezi meg az országlegnagyobb sípályán lévő, havas fesztiválját! A Hófesztivál nem más, mint a hó és a téli sportok ünnepe, színes sport programokkal, koncertekkel, show műsorokkal. A fesztivál célja, hogy népszerűsítse a téli sportokat és kicsikkel, nagyokkal megszerettesse a sízést / snowboardozást! A Hófesztivál 2012. január 19-22. között lesz.

A Hófesztivál olyan egyedülálló programokkal várja a Síparkba érkező vendégeket, mint például az esti, színeffektekkel megvilágított pályán lévő Formációs Síbajnokság és Családi Ügyességi Síverseny. A fesztivál programjai nem csak a sípályán tartózkodóknak szólnak, hiszen a kibővült Hócsúszdaparkban a kicsik és nagyok olyan izgalmas eszközöket próbálhatnak ki, mint a Snowter (síbicikli) vagy a Snowtubing.


Fesztivál hangulat 3 napon keresztül!




  • Téli Varázs sétány: Forralt bor, puncs, kürtöskalács és a sült kolbász illata. Egy kellemes séta mellett, a karácsonyi hangulatú sétányon romantikus faházikókból vásárolhatjuk meg a legfinomabb téli csemegéket.




  • Alpesi Színpad:  A sípálya mellett felállított Alpesi Színpadon sztárfellépők biztosítják majd az igazi zenei éményt. (Abrakazabra, Tóth Gabi, The Carbonfools, Dévényi Tibor Retro Disco)




  • Aprés-Ski terasz: A Hütte teraszán az esti kocertek befejeztével Aprés-ski (sízés utáni buli) partykba kezdünk, ahol neves DJ-k várják a táncos lábú vendégeket.




  • Chillout Zone: a Funpark alatti területen az elfáradt snowboardosok, síelők babzsákokban üllve lazíthatnak és hallgathatják a Chillout stílus relaxáló dallamait.




  • Hósétány: A síléccel vagy akár gyalogosan is megközelíthető Hósétányon a síisksolák és sportszer kereskedők mutatják be legújabb termékeiket, vagy csábítanak a sí- és snowboard oktatásra.




A Hó ünnepe, színes programok a sípályán!




  • Ingyenes Síoktatás: a még síelni vagy snowboardozni nem tudó vendégek a csütörtöki napon, a legjobb sí és snowboard oktatóktól vehetnek órát teljesen ingyenesen.




  • Machu Kupa - Országos Nyílt Gyermek Síverseny: A pénteki napon országos nyílt gyerek verseny várja a fesztiválra érkező családokat, ahol értékes nyereményekért tehetik próbára magukat a bátrabbak.




  • Formációs Síbajnokság: A 2. alkalommal megrendezendő formációs síbajnokságon, Magyarország legprofibb sícsapatai formációs sízés keretében vetik össze tudásukat. A verseny igazi látványossága, hogy speciálisan megvilágított, a fényekkel színesre festett havon, zenére írt koreográfiára mutatják be tudásukat.




  • Családi Ügyességi Síverseny: Az ügyességi síversenyen családok versenyezhetnek majd. A versenyen zenére írt koreográfiára kell majd formációs sízést bemutatni, amit szakmai zsűri értékel.




  • Burn Funpark: A Burn támogatásával kibővített és meújult funpark várja az extrémsportok kedvelőit a fesztiválon. A Burn Funpark hivatalosan a Hófesztiválon fog debütálni freestyle bemutatók és egésznapos jam session kíséretében




A Hófesztivál tehát egy kiváló hosszúhétvégi program mind a családok, mind a fiatalok részére.


A Hófesztivál belépőjegy árai is a családokra lettek szabva.


Egy felnőtt napijegy ára 1.500 Ft a 3 napos bérlet 3.500 Ft még a 14 év alatti gyereknek ingyenes a belépés!


Sőt a Hófesztiválon a síbérlettel rendelkezők ingyenesen résztvehetnek és átvehetik a belépésre jogosító karszalagot! Tehát nem kell külön a fesztivál belépőt is megvásárolni.


Helyszín: Sípark Mátraszentistván


Időpont: 2012. január 19-22.

Szegedi Kortárs Balett: Carmina Burana

Helyszín: Budapest,Művészetek Palotája,Fesztivál Színház
Kezdési időpont: 19:00

Zene: Orff


Díszlet-jelmez: Molnár Zsuzsa


Világítás: Stadler Ferenc


Koreográfus: Juronics Tamás


Balettigazgató: Pataki András


"Egy civilizáció romjain tengődő, életben maradásáért küzdő, emberszerű barbár közösség rituálékkal teli életébe pillantunk be, amelynek tagjai félelmeikkel harcolva, ösztöneik által vezérelve próbálják átvészelni, amit a Sors rájuk ró. A Sors, ami néha jót, örömöt, szerelmet, máskor bánatot, halált hoz számukra.


Egy lány, kinek eleve rövid élet adatott, egy pillanatra boldognak érezheti magát; a szerelem minden rosszat elfeledtető érzése elhiteti vele, hogy az élet más, szebb is lehet. De Fortuna csalfa és kegyetlen, nem törődik a pillanat szépségével. A csalódások, örömök, félelmek megélésével mindannyian egyre többet tudnak meg önmagukról, sorsukról, lehetőségeikről - emberi mivoltukról."


Juronics Tamás


Kiemelt támogató: C-Mobil Kft. - BMW Márkakereskedés és Márkaszerviz.


Kiemelt vizuáltechnikai támogató: Euronics.


Támogatók: Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata, Szegedi Nemzeti Színház, NKA, Tisza Volán, Ikesz Autócentrum Szeged.


Médiatámogatók: Rádió88, Délmagyarország, Look Up, E-Press


Rendező: Nemzeti Táncszínház


Jegyárak: 3000, 3500 Ft

Coincidance: Szentivánéji álom

Helyszín: Budapest,RaM Colosseum
Kezdési időpont: 19:00

Budapesti premier!


Az ír sztepp Európa bajnokainak és a moderntánc nagyjainak lélegzetelállító táncprodukciója!


A vadonatúj kortárs ír tánc produkció, a Coincidance második darabja felül kíván írni mindent, amit néző azelőtt az ír táncról gondolt - legyen az jó vagy rossz. 24 táncművész, fantasztikus jelmezek és látványelemek William Shakespeare remekművének világszerte egyedülálló feldolgozásában, minden korosztálynak!

Figaró házassága, avagy egy őrült nap története két részben Dunaszerdahelyen

Helyszín: Szlovákia,Dunaszerdahely
Kezdési időpont: 19:00

A dunaszerdahelyi Városi Művelődési Központban 2012. január 19-én 19.00 órától a budapesti Bánfalvy Stúdió bemutatja Beaumarchais: Figaró házassága, avagy egy őrült nap története két részben vígjátékát.


Főszerepben: Rékasi Károly, Bánfalvy Ági, Harmath Imre, Bugár Anna (Dunaszerdahely)

Rendező: Bánfalvy Ági


Helyszín:


Dunaszerdahelyi VMK, Bartók Béla sétány 788/1

Programnaptár

vissza most előre
2012. január
H K Sz Cs P Sz V
262728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
12345
Pirula Trend