Hirdetés
2012. január 14.

Esküvő Kiállítás és Vásár 2012

Helyszín: Budapest,Novotel Kongresszusi Központ
Kezdési időpont: 10:00

Az esküvő egy merő rémálom sok pár számára. Rohangálni a menyasszonyi ruháért hat szalonba, menüsorokat hasonlítgatni három étteremben, küzdeni az ültetéssel és a menükártyákkal... Nem csoda, hogy sokszor a leendő férjek máris feladják domináns szerepüket, és csak az esküvőn szembesülnek egy sor olyan döntéssel, amit nem ártott volna együtt meghozni.


Az Esküvő Kiállítás és Vásár immár 19 éve azért kerül megrendezésre, hogy megkönnyítse az esküvőt szervező párok dolgát. A Budapest Kongresszusi Központban a százötvennél is több kiállító standját egy nap alatt végigjárhatjuk. Az itt összeszedett ipari mennyiségű szórólap, katalógus és brossúra segítségével otthon az ebédlőasztalnál már könnyedén végig tudjuk gondolni a lehetőségeket - és a pénztárcánk tűréshatárát.


A tavaly elkezdett előadások 2012-ben is folytatódnak, amelyeken az esküvői témákban jártas szakemberek igyekeznek súgni azoknak, akik maguk ugranak fejest a szervezés mély vizébe. Sőt, ezúttal a történelmi egyházak képviselői is betekintést adnak az egyházi esküvőkbe.


A vásár honlapján máris elérhetők a kiállítók rövid információi, így tudatosan készülhetünk, hogy megkíméljük párunkat attól, hogy idegbajt kapjon a "még ezt is megnézem" jövés-menéstől. A kiállítás Facebook-os oldalán pedig az "Álompár 2012" nyereményjátékkal és ajándék belépőkkel várják a szervezők az érdeklődőket a kiállítás előtti hetekben.


A mobileszközök fejlődésének hála a párokat a kiállításon egy speciális mobil alkalmazással segítik, hogy össze tudják gyűjteni a számukra fontos ajánlatokat szórólapok és brossúrák felhalmozása nélkül is.


"Sokan jönnek a párjukkal, de közel a fele a látogatóinknak a szüleivel vagy a barátaival érkezik" - mondja Nemes Ildikó a kiállítás házigazdája. "A körülbelül hatezres látogatószámot évek óta elérjük, igaz az igények sokat változtak a közel két évtized alatt. Ma már a legtöbb kiállító előre készül, így a kiállításon mutatja meg először az újdonságait. De jellemző a csak a vásáron felajánlott kedvezmény is. 2012-ben is lesz pecsétgyűjtő játékunk, de egy teljesen új kuponfüzettel is előrukkolunk, amelyben a kiállítók csak ezen a két napon elérhető kiemelt ajánlataik találhatóak meg."


Bővebb információt a vásár honlapján talál.


Pontos helyszín:

Novotel Kongresszusi Központ (XII. ker., Jagelló út 1-3.)


Belépő:

Jegyet a helyszínen 1950 Ft-os bruttó áron lehet váltani.


Web: eskuvovasar.hu/eskuvo-kiallitas-es-vasar

Hirdetés

Programnaptár

vissza most előre
2012. január
H K Sz Cs P Sz V
262728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
12345
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend