Hirdetés
2011. december 31.

Szilveszteri Miss Saigon vacsorával, szórakoztató műsorral és színpadi diszkóval

Helyszín: Budapest,Budapesti Operettszínház
Kezdési időpont: 19:00

Búcsúztassa az óévet az évad legsikeresebb musical-produkciójával, a Miss Saigonnal, valamint ünnepi vacsorával, szórakoztató operett-műsorral, majd retro diszkóval!


Mi mást is tekinthetne meg a Budapesti Operettszínház közönsége december 31-én, mint a 2011/2012-es Sztárszerzők éve legnagyobb musicalsikerét, a Miss Saigont. Sztárszereposztásban látható az év utolsó estéjén is Claude-Michel Schönberg műve.


"A musical, amely már legenda" - hangzott a Newsweek kritikája alig néhány héttel az 1989-es premier után. S valóban, nem tévedtek, Claude-Michel Schönberg alkotása több tízezerszer ment szerte a világon. "Musicalek jönnek és mennek, de ez a darab maradandó" - írta a Sunday Times, s az újságírónak igaza lett, hiszen a Miss Saigon a tíz leghosszabb ideje játszott zenés előadás között van. Magyarországon is a műfaj történetének egyik legfontosabb állomása az 1994-es szegedi szabadtéri, majd operettszínházi bemutató - Kerényi Miklós Gábor-KERO rendezésében a musicalnek itthon is kultusza alakult ki. A 17 esztendővel ezelőtti produkció alkalmával a jogtulajdonos, Cameron Mackintosh úgy mutatta be egy televíziós interjúban a Budapesti Operettszínház jelenlegi főigazgatóját, mint az alkotót, aki a legjobb Miss Saigont rendezte. Most is az 1994-es kreatív csapat, köztük a rendező, KERO hozta létre a produkciót.


A 2011-es változat nyáron a soproni MKB Musical Aréna szabadtéri színpadán debütált - három alkalommal összesen 14 ezer néző tekintette meg a Miss Saigont, s azóta a Budapesti Operettszínházban is tízezrek látták már. A főszerepeket az óesztendő utolsó estéjén Szabó P. Szilveszter, Vágó Zsuzsi, Dolhai Attila, György-Rózsa Sándor, Bordás Barbara, Kerényi Miklós Máté és Csengeri Ottília alakítják.


Az előadás után ünnepi vacsora (a részletes menüsor itt olvasható), majd szórakoztató operett-műsor a többi között Bordás Barbara, Kékkovács Mara, Szendy Szilvi, Boncsér Gergely, Kerényi Miklós Máté és sokan mások részvételével. Természetesen a buli sem marad el, vendégeink hajnalig rophatják színpadi retro diszkónkban, a hetvenes-nyolcvanas-kilencvenes évek slágereire, DJ Peregivel!


Jegyárak - előadás vacsorával, szórakoztató műsorral és bulival: 35.000 Ft, 27.000 Ft, 23.000 Ft, 19.000 Ft.


Jegyértékesítés kizárólag a Budapesti Operettszínházban!


Másnap, 2012. január 1-jén zenés utazásra invitáljuk nézőinket, ugyancsak a Budapesti Operettszínház sztárjaival. Újévi Gálánkon műsoron a legnagyobb operett-slágerek szerepelnek, némi musicallel, operával, s slágerekkel fűszerezve... Közreműködik: Bordás Barbara, Dolhai Attila, Janza Kata, Kalocsai Zsuzsa, Kékkovács Mara, Lukács Anita, Oszvald Marika, Peller Károly, Szabó Dávid, Szabó P. Szilveszter, Vadász Zsolt, Vágó Zsuzsi, a Budapesti Operettszínház Balettkara és Zenekara. Vezényel: Makláry László.


Búcsúztassa az óévet, s köszöntse az újat a Budapesti Operettszínházban! A szórakozás mindkét este garantált!

Hirdetés

Programnaptár

vissza most előre
2011. december
H K Sz Cs P Sz V
282930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend