Hirdetés
2011. december 30.

Szilveszteri időkapu a gengszterek világába

Helyszín: Hajdúszoboszló, Hotel Silver
Kezdési időpont: 18:00

A Tiszta Dili csapata szilveszter előtt "Al Capone jobb keze" címéért folyó küzdelemre invitál titeket a Hotel Silver****superiorba Hajdúszoboszlón.


1920. január 16-án az Egyesült Államokban betiltják a szeszesital-fogyasztást. Ez természetesen csak még vonzóbbá teszi a törvényen kívül helyezett nedűt. Az alkoholtilalomból paradox módon a bűnözők profitálnak a legtöbbet, hiszen a fellendülő csempészet maga után vonja a maffia megszületését. A chicago-i alvilág koronázatlan királya Al Capone, aki a legjobb és legelszántabb bűnözőkből verbuválja össze a saját szeszcsempész bandáját.


Az est folyamán tehát "Al Capone jobb keze" címéért folyik a küzdelem, amelyben Chicago legjobb bandái versengenek, bátorságukat és leleményességüket bizonyítva.


Ám nem árt olykor résen lenni, hiszen a parti közben korrupt rendőrök razziázhatnak, s akit szeszfogyasztáson kapnak, megbüntetik. Ebben a világban természetes a lefizethetőség, így ha valaki jól alkudozik, néhány zsetonnal megválthatja szabadságát.


Az est folyamán a pénzt a játékokhoz használt zsetonok helyettesítik.


Program:


Az ajtóban az elegánsan és korhűen öltözött házigazda, Al Capone és csinos barátnője fogadja vendégeit, akik belépéskor kézhez kapják programkártyájukat, amelyen fel van tüntetve a titkos jelszó, mely alapján a vendégek egy bandába kerülnek és a vacsora folyamán kiderítik, melyik bandába tartoznak.


Al Capone, miután megbizonyosodott róla, hogy mindenki megérkezett, köszönti az egybegyűlteket, akik megtisztelték az estét jelenlétükkel, ismerteti az est lefolyását, és máris kezdetét veszi a lakoma, miközben felcsendülnek a kor slágerei.


A vacsora után mindenki beleveti magát a chicagói éjszaka örömeibe. A whisky illatú, szivarfüstös levegőben a bandák összemérhetik képességeiket dartsban, rulettben és tájékozódási képességeiket (Chicago város térképén ki tud a leghamarabb eljutni a küldetés helyszínére), melyben komoly tétre megy a játék, hiszen pénzt kell gyűjteni a következő próbatételekhez.


A szeszcsempésző alvilág ura a továbbiakban teszteli leendő bandája reflexeit (ellentét játék), álcázó képességét, leleményességét és nem utolsó sorban az alkoholismeretét.


Az este folyamán rajtaütésszerűen rendőri felbukkanás várható, aki igazoltatja az egybegyűlteket, és ha szabálytalanságot észlel, lecsukhatja a törvényszegő gengsztereket, vagy elnézően hagyja magát lefizetni.


Amelyik bandának a próbatételek végére a legtöbb dollárja marad, az elnyeri a következő évre "Al Capone jobb keze" címet.


Helyszín: Hajdúszoboszló, Hotel Silver, Mátyás király sétány 25.


Web: www.tisztadili.com

Hirdetés

Programnaptár

vissza most előre
2011. december
H K Sz Cs P Sz V
282930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend