2011. december 26.

SYMA Karácsonyi Szuperkoncert

Helyszín: Budapest,SYMA Sport- és Rendezvényközpont
Kezdési időpont: 20:00

SYMA Karácsonyi Szuperkoncert - Zséda, Tóth Gabi, Wolf Kati, Tóth Vera, Keresztes Ildikó, Takács Nikolas


Fellépők:

Gönczi Gábor és a Smile Rock Circus


Budapest Jazz Orchestra


Zséda


Wolf Kati


Tóth Gabi


Tóth Vera


Keresztes Ildikó


Takács Nikolas


Zsédenyi Adrienn - Zséda

Legutóbbi "Rouge" koncertjével megtöltötte a Sportarénát, a rádiók által folyamatosan játszott legnagyobb slágerei a "Szeress most" vagy a "Motel" nem maradhat ki a karácsonyi műsorból.


Wolf Kati

A magyar X-Faktor 2010-es győztese, ő képviselte Magyarországot a 2011-es Eurovíziós Dalversenyen Düsseldorfban, a "Szerelem, miért múlsz?" / "What About My Dreams?" című dalával, melynek nagyzenekari verziója csak a karácsonyi koncerten hallható.


Tóth Gabi

Évek óta az ország legtöbbet foglalkoztatott énekesnője. Dalai folyamatosan szerepelnek a slágerlistákon, és nemcsak olyan előadókkal dolgozik, mint a TNT, Kasza Tibor, a Hooligans vagy Lenny Kravitz, de szinte minden fesztivál és showműsor állandó sztárvendége. Legutóbb az X-Faktorban és a Viva Comet Gálán.


Tóth Vera

Négy sikeres szólólemeze jelent meg az elmúlt években. Új albumának legismertebb dalai, a "Sorskerék" és a "Csak a zene kell nekem" igazi nagyzenekari ősbemutatója lesz a koncerten.


Keresztes Ildikó

Igazi rockdíva, negyvennél is több nagylemezen és színdarabban szerepelt, olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint az Edda, Omega, Hobo, Balázs Fecó, Tolcsvay László, Novák Péter, Varga Miklós, jelenleg az X-Faktor népszerű mentora.


Takács Nikolas

19 évesen már dolgozott Babos Gyulával, Tony Lakatossal, Emilióval, Charlie-val, Solti Jánossal, Csík Gusztávval, és énekelt duettet Kovács Katival. 2010-ben az X-Faktor a döntőjében Vastag Csabával mérközött meg, a közönséget a "Hallelujah" című számmal vette le a lábáról, amely természetesen a koncerten is hallható.


Smile Rock Circus

Gönczi Gábor zenekara, 2011. januárjában dupla teltház előtt ünnepelte 20. születésnapját a Művészetek Palotájában. "Hantaboy" című rádiós slágerük a koncerten is hallható.


Bock József és Gere Attila pincészete, Villány

A bor szeretete, a zene élvezete, az élet igenlése, mind egytőről fakad és egybefonódik többezer év óta. Ezen az estén sem lesz másképp, igaz karácsonyi borkóstoló Villányból.

Programnaptár

vissza most előre
2011. december
H K Sz Cs P Sz V
282930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Pirula Trend