Hirdetés
2011. december 21.

Baba-Mama Klub

Helyszín: Budapest, Bálint Ház
Kezdési időpont: 10:00

Minden mamát és babát szeretettel várunk a Bálint Ház Baba-Mama Klubjába. Meghívott vendégeinkkel kötetlenül beszélgetünk gyermekeinkről és az anyasággal kapcsolatos tapasztalatainkról, örömeinkről, de tabuk nélkül osztjuk meg egymással akár gondjainak, problémáinkat is. Ez alatt gyermekeink velünk lehetnek, vagy az Éden Játszóház gyerek-barát játékaival játszhatnak.


A világ leggyönyörűbb újszülöttjével a karodban bezárva érzed magad a négy fal között?


Kérdéseid, kételyeid vannak az anyasággal kapcsolatban, de nem feltétlenül a férjed anyukájával szeretnéd ezeket megosztani?


Tudod, hogy családod nőtagjai - ideértve az összes nagymamát, nagynénit és még az anyukádat is-  bár huszonöt-harminc évvel ezelőtt hasonló problémákkal küzdöttek, szépen felneveltek, mégis meghallgatnád egy szakember, vagy egy friss tapasztalatokkal rendelkező többgyerekes anyuka tanácsait, tapasztalatait is?


Esetleg két-háromgyerekes anyukaként, már egy kicsit kiszakadnál az időnként monotonnak tűnő pelenkázós hétköznapokból?


Gyere, és tölts velünk egy délelőttöt a Bálint Házban, ahol a Baba-Mama Klub keretein belül meghívott vendégeinkkel, szakértőinkkel együtt kötetlenül, tabuk nélkül beszélgetünk az anyasággal kapcsolatos tapasztalatainkról, problémákról és gondjainkról! Amíg beszélgetünk a gyerekek velünk együtt lehetnek, illetve szakmai felügyelet mellett játszhatnak az Éden Játszóház baba-barát, fejlesztő játékaival. A gyerekek etetésére, tisztába tételére is van lehetőség!


Meghívott vendégeink között lesznek gyermek- és felnőtt pszichológusok, pszichiáterek, családterapeuták, védőnők, gyermekorvosok és pedagógusok is.


Várunk szeretettel!


Előzetes jelentkezés a program előtti nap 12.00 óráig feltétlenül szükséges a babamama@balinhaz.hu -n.


Klubvezető: Dr. Kovács Judit gyerekorvos és Farkasvölgyi Nóra anyuka

Hirdetés

Programnaptár

vissza most előre
2011. december
H K Sz Cs P Sz V
282930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend