2011. december 12.

Mi van a puttonyban?

Helyszín: Budapest, Fővárosi Nagycirkusz
Kezdési időpont: 11:00

A Fővárosi Nagycirkusz látványos téli műsora


Ismertető: Mikulás és karácsony közeledtével lepje meg Ön is a környezetébe tartozó gyerekeket a Cirkusz varázslatos világával. A lenyűgöző műsorban bemutatkozik a világ cirkuszművészetének színe java. Fellép a moszkvai Cirkusz Fesztiválon győztes Maugli csoport, egy kanadai egyensúlyozó társulat, szerepelnek akrobaták, zsonglőrök, bohócok. S természetesen együtt izgulhatjuk végig az állatidomárok produkcióit is, melyben fellépnek veszedelmes tarantula pók, kígyók és kutyák is. Az előadások szünetében "meglepetés" vendég érkezik a gyerekekhez, és nyereménysorsolás keretében sok-sok ajándék is várja a résztvevőket.

Mi van a puttonyban?

Helyszín: Budapest, Fővárosi Nagycirkusz
Kezdési időpont: 14:30

A Fővárosi Nagycirkusz látványos téli műsora


Ismertető:

Mikulás és karácsony közeledtével lepje meg Ön is a környezetébe tartozó gyerekeket a Cirkusz varázslatos világával. A lenyűgöző műsorban bemutatkozik a világ cirkuszművészetének színe java. Fellép a moszkvai Cirkusz Fesztiválon győztes Maugli csoport, egy kanadai egyensúlyozó társulat, szerepelnek akrobaták, zsonglőrök, bohócok. S természetesen együtt izgulhatjuk végig az állatidomárok produkcióit is, melyben fellépnek veszedelmes tarantula pók, kígyók és kutyák is. Az előadások szünetében "meglepetés" vendég érkezik a gyerekekhez, és nyereménysorsolás keretében sok-sok ajándék is várja a résztvevőket.

Harlem Gospel Choir

Helyszín: Budapest, RaM Colosseum
Kezdési időpont: 20:00

Közreműködő(k):


Harlem Gospel Choir - előadó


A tavalyi sikerre való tekintettel újból Magyarországon! A világhírű Harlem Gospel Choir az Egyesült Államokban a leghíresebb, és világviszonylatban is kiemelkedő Gospel kórus. Bár több hozzájuk hasonló társulat is turnézik, ez a leghitelesebb, és a legelső, amelyet Allen Baily alapított 1986-ban.


Az ötlet egy Dr. Martin Luther King Jr. tiszteletére rendezett ünnepségen született meg benne a felújított Cotton Club-ban, ami persze nem is lehetett máshol, mint a New York-i Harlemben.


Ehhez persze elengedhetetlen a meghitt környezet, a RaM Colosseumban a hallgatók szó szerint testközelben élvezhetik és érezhetik a spirituális energiákat, mindezt persze eufórikus és vidám hangulatban. Az igazi rajongók ezért is örülnek különösképpen, hogy Budapesten ezúttal a RaM Colosseumban vagyis az első élmény színházban énekelnek a "harlemi angyalok".


Az Harlem Gospel Choir körbeutazta a világot, hogy zenéjükön keresztül megosszák a hit örömét, és adományokat gyűjtsenek rászoruló gyerekek javára.


A Harlem Gospel Choir több ezer különböző nemzetiségű és kultúrájú emberrel osztotta meg a szeretet, béke és harmónia üzenetét. A kórus célkitűzése, hogy a világot egy szeretet teljesebb és békésebb hellyé tegye, zenéjén és dinamikus előadásain keresztül elősegítse az Afro-Amerikai kultúra és a Gospel jobb megértését. Minden előadás témája az emberek és nemzetek összetartozása. A kórus dalai megérintik a lélek mélyét, és a szellemet angyali magaslatokba emelik."

Programnaptár

vissza most előre
2011. december
H K Sz Cs P Sz V
282930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Pirula Trend