Hirdetés
2011. október 02.

Jóga Fesztivál 2011

Helyszín: Budapest,Millenáris
Kezdési időpont: 09:00

Az idei Jóga Fesztiválon két célt szeretnének a szervezők megvalósítani: az első a jóga népszerűsítése, a magyar jógaélet élénkítése. A második, nem kevésbé fontos cél a magyar jógaoktatók összefogása a közös cél érdekében.


Ez lesz az első olyan Jóga Fesztivál, ahol a Magyar Jógaoktatók Szövetsége, több jógaszervezet és sok nagyobb jógastúdió közösen igyekszik az eddigi legnagyobb szabású jógarendezvényt megszervezni. A tavalyi sikeres Jóga Fesztiválhoz hasonlóan idén is lehetőséget szeretnénk biztosítani minden jógaoktató és jógaközpont számára a bemutatkozásra, az érdeklődőknek pedig a különböző jóga irányzatok megismerésére. A budapesti Millenáris B épülete fedett, tágas helyet kínál a látogatók számára az oktatókkal és persze az egymással való ismerkedésre.


Részletes program:


SZÍNPAODK PROGRAMJA


Klasszikus jóga színpad - 50 perces bemutatóórák


9:00   Astanga jóga


Az Astanga-jóga dinamikus sorozatai a Napüdvözlet mozdulataira épülnek, és rendszeres gyakorlásuk biztosítja a belső szervek egészségét, az idegrendszer optimális állapotát, valamint magasabb szinteken a spirituális erő felébredését.


Gauranga Das - Atma Center


Gauranga Das jógaoktató, ájurvéda-tanácsadó az Atma center jógastúdiók vezetője. 2005-ben hozta létre az Atma Centert, amely most már Pesten és Budán is várja a jógázni vágyókat, heti több tucat időpontban és különböző stílusokban vezetett jógaórákkal.


11:00   Yoga Synergy


Az 1984-ben alapított Yoga Synergy Sydney egyik legnagyobb jógaiskolája. Az iskola célja a hatha jóga ősi, tradicionális formában való oktatása társítva azt a mai modern orvostudomány tudástárával. Itthon csak az Ízisz Jóga Stúdióban!


Lenkefi Mónika - Ízisz Jóga Stúdió


Az oktatói képesítést is Ausztráliában szereztem meg, de az igazi áttörést a Yoga Synergy iskola alkalmazott jóga anatómia és fiziológiája hozta mind a gyakorlásomba, mind a tanításomba. Az egyetlen békéscsabai stúdió okatója, vezetője és mindenese vagyok egyszemélyben.


12:00   Hatha jóga


A jóga harmonizálja testünk energiáit, valamint a belső szervek, a vérkeringés és az idegrendszer működését. Fiatalít, fejleszti koncentrációs képességünket, belső egyensúlyunk erősödik.


Kádár Zoltán - Asram Jóga és Medtációs Központ


Közel 15 éve oktat jógát. A Magyar Jóga Társaság oktatóképzésének egyik alapító tanára, tankönyvének társszerzője. 19 év óta folyamatosan gyakorol és világhírű jógaiskoláknál képzi magát.


14:00    Hatha jóga Yesudián iskola alapján


Olyan klasszikus ászanákat fogunk együtt gyakorolni, amelyek Selvaraja


Yesudián: Sport és jóga című könyvében szerepelnek, amelyekkel a mai jóga


gyakorlás a 60 évek végén elkezdődött.


Dr. Pápai Gyula - Magyar Jóga Akadémia


Gyula minősített vezető jógatanár, 50 éve kezdett jógát gyakorolni. Jógatanári diplomáját a Szlovák Jóga Szövetség képzésén szerezte 2001-ben.


Természetgyógyász iskoláját és jógatanfolyamait Miskolcon vezeti.


15:00 Vinyasa Flow & More


Az órán a Kriyákkal - tisztító légzéstechnikákkal, Vinyasa Flow-val és mantrázással ismerkedhettek meg. Középpontban a test tisztítása, stabilizálása, erősítése és a belső életöröm létrehozása áll. Fedezd fel magad - MOST!


Kovács Beatrix , "Gárgi"


Németországban egy elismert indiai Mesternél tanultam 6 évig 1:1 a Jóga minden részét. Szeretném itthon is megosztani kincseimet amit zarándokútjaimon elsajátítottam. Szülőhelyemen Zalaszentgróton és Zala Megyében is megtalálhattok.


Alkalmazott jóga színpad - 50 perces bemutatóórák


11:00   Naliní nőijóga


A női jóga abban sajátos, hogy finomságával, rezgéseivel, gyakorlataival fizikai és finomabb szinten is elősegíti a nőiség átélését és a nőiség-tudatosságot. A Naliní női jóga gyakorlása visszavezet a természetes nőiséghez.


Bálint Gyöngyi - Padma Jógastúdió


A Tan Kapuja Buddhista Főiskola jógaoktatói szakán végeztem. Kismama Jóga és Babás Jóga oktató, Kriston Intim Torna Tréner, Fitnesz instruktor, hivatásos nemzetközi szülésfelkészítő és Dúla vagyok. A nőiség jobb megértése és megélése érdekében kidolgoztam a Naliní Női Jóga módszert.


13:00 Gerincjóga


A Gerincjóga célja a fizikai test és az idegrendszer egészségének helyreállítása, az egészséges test fejlesztése. Három fő területe a testtartás javítása, a helyes légzés megtanítása, és a stresszoldás, a relaxációra való képesség javítása.


Spala Korinna - Mandala Jógastúdiók


A Mandala Jógastúdiók vezető jógaoktatója, balettmester és a Gerincjóga rendszer egyik legnépszerűbb tanára. 14 éves kora óta foglalkozik napi szinten a testtel, mozgással - a jóga mozgásanyagának terápiás, preventív jellegű használatába ad bepillantást a bemutatóórán.


14:00 Jóga az egészségért


Az óra olyan gyakorlatsorokat tartalmaz, amelyek fokozatosan nehezedve kívánnak egyre több erőt és hajlékonyságot a gyakorlóktól. Ezzel lassítani tudjuk a szervezet elhasználódását, és belső békére és nyugalomra tehetünk szert, amely minden szellemi út lényege.


Kővári Katalin - Magyar Jóga Akadémia


Kati minősített vezető jógatanár. 1969 óta gyakorol jógát, és 1978 óta oktat. Az elmúlt 42 évben töretlenül folytatta a jóga tanulását és gyakorlását összeegyeztetve azt a családi élettel, egy belevaló férj támogatásával 2 gyönyörű fiú felnevelésével. Az életvitel a jóga, a szellemi út a kereszténység!


Jóga bemutató színpad - 20 perces látványos jógashow bemutatók


10.30    Kismama jóga


Padma Jógastúdió


Bogdán Brigi


Ozorák Zsuzska


11:00 Akro jóga


Az akro-jóga főleg páros gyakorlatokból áll, amelyeik akrobatikus elemeket is tartalmaznak. a bemutatóban a Kalari pajattuból, vagyis kerala tradicionális harcművészeti stílusából származó bemelegítő gyakoratok is szerepelnek, utána pedig páros akro-jóga elemeket láthatunk.


Atma Center:


Gauranga Das


Pákh Anna


11:30 Bikram jóga


A Bikram jóga 26 gyakorlat egymásra épülő sorozata, melyet bárki, bármilyen életkorban elkezdhet. Minden óra 90 perces és 38-40°C-ra felfűtött teremben végzendő. A Jógafesztiválra összeállított különleges és rendhagyó Yoga show-val szeretnénk bemutatni Neked a Bikram jóga világát és a gyakorlásodban rejlő fejlődés útját, lehetőségeit.


Bikram Jóga Központ:


Nádas Linda


Falkay Krisztina


Pető Orsi


12:00 Gerincjóga haladó gyakorlás


A rövid bemutatóra a látványosabb elemekből állítottunk össze egy haladó jellegű gyakorlatsort, amelynek célja a váll és a csípő felszabadítása, a gerinc rugalmasságának biztonságos fejlesztése és az erőállóképesség javítása.


Mandala Jógastúdiók:


Németh Gergő


Spala Korinna


12:30 Jóga terápia


A jóga terápiás órában a jóga azon gyakorlatait és technikáit mutatjuk be és gyakoroljuk, amelyekkel a belső elválasztású mirigyrendszerre és az agy működésére tudunk közvetlenül hatni. Bele fogunk pillantani a Makarászanák rendszerébe és a Hatének gyakorlásába is ebből a megvilágításból!


Magyar Jóga Akadémia


Selmeci házaspár


13:00 Antigravity jóga


Az Antigravity hinta a test felfüggesztését szolgálja, melynek segítségével máshogyan tudjuk kihasználni a gravitáció húzóerejét, mint pusztán a talajgyakorlatok esetében. A gyakorlatok között statikus és dinamikus elemek is szerepelnek, amelyek elősegítik az ászanák elsajátítását, és némi gyakorlottság után szó szerint magasabb szinten, a levegőbe emelkedve is végezhetjük a művészi jóga-gyakorlatokat.


Atma Center:


Herczeg Angelika


Rubi Anna


15:00 Hatha jóga Flow


A flow szó magyarul áramlást jelent, ami nagyon jól megragadja az óra jellegét. A Hatha Jóga Flow óra íve töretlen, egyik ászanából következik a másik, és a nehezebb ászanák közötti pihenéshez is ászanákat használunk.


Mandala Jógastúdiók:


Pápa Gyöngyvér


Palman Kitti


15.30    Naliní Női Jóga


Padma Jógastúdió


Bálint Gyöngyi


Kornhoffer Tünde


Keszi Ildikó


Balatoni Mária


Gergely Anna


16:00 Jóga az egészségért!


Egy olyan komplex gyakorlatsort láthatnak az érdeklődők, amely egyaránt tartalmaz fokozottabb koncentrációs képességet, hajlékonyságot és erőnlétet igénylő ászanákat.


Magyar Jóga Akadémia:


Kővári Katalin


17:00 Relax jóga


Életfeladatomnak tartom, hogy tapasztalatimat másokkal megosztva, a jóga segítségével megmutassam, hogyan lehet a stresszel együtt élve, de azt megfelelően kezelve, egészségesen, elégedetten, belső derűt sugározva élni.


Telkes Orsi


JÓGA PROGRAMOK


Jógaoktató képzések bemutatása - 50 perces  ingyenes előadások és beszélgetések


13.00 Padma Jógastúdiók


A Padma Jógastúdió évek óta szervez Naliní Női jóga oktatóképzést. Az oktatóképzést javasoljuk azoknak, akik szeretnék tudásukat ebben a témában elmélyíteni A női jóga abban sajátos, hogy finomságával, rezgéseivel, gyakorlataival fizikai és finomabb szinten is elősegíti a nőiség átélését és a nőiség-tudatosságot. A tanfolyam kéthetente vasárnaponként 8.30- kb.17.30 óráig tart, 20 alkalmas, két féléves, 400 órás képzés.


14.00 Anahita Jóga- és Szellemi Központ


A képzés színvonala megfelel az Európai Jóga Unió ajánlásainak, a nemzetközi standardoknak és a Magyar Jógaoktatók Szövetsége minőségi elvárásainak. A tanfolyamot sikeresen elvégző oktatók megkapják a központ saját oklevelét, ezenkívül, kérelmükre felvételt nyerhetnek a Magyar Jógaoktatók Szövetségébe, és megkaphatják a %u201EMinősített Jógaoktató%u201D oklevelet.


15:00 Mandala Jógastúdiók


Budapest után több vidéki nagyvárosban is indítunk jógaoktató képzést! Célunk, hogy alapképzésünk, az OKJ-s Gerincjóga oktatóképzés, ami magában is képes jelentősen javítani a gyakorlók életminőségén, minél több ember számára elérhető közelségbe kerüljön. Tanfolyamaink regisztrált képzések, Gerincjóga-Sportoktató képzésünk szakmát adó, OKJ-s tanfolyam.


Oktatóképzéseink: Gerincjóga (110 óra), Hatha jóga (280 óra), Jóga mozgásterapeuta (110 óra),


Nőijóga (145 óra), Gyerekjóga (110 óra) A jógaoktató képzések bemutatása%u0165


16.00 Purnam yoga & selfness


Ez a képzés minden tekintetben megfelel a nemzetközi sztenderdeknek. Vezetője: Bálint János, a Yoga Alliance által a legmagasabb nemzetközi tanárképző jógaoktatói szinten kvalifikált jógatanár (E-RYT 500). De a programban más tapasztalt tanárok is részt vesznek, akik különböző jóga rendszerekben járatosak és magas szakmai és emberi kritériumoknak megfelelve kerültek a képzésbe.


17:00 Magyar Jóga Akadémia - Magyar Jóga Társaság (MJT)


Az MJT évekig tartó szervezőmunka után összefogta a Magyarországon évtizedek óta elismert, minősített oklevéllel rendelkező vezető jógatanárok, jógaközpontok, jógaiskolák vezetőit és egy egyedülálló képzési rendszert rakott össze a magyar jógázók számára. A Magyar Jóga Akadémia, amely 5 x 1 éves oktatói és oktató továbbképző rendszert jelent ez év őszén kezdte meg teltházas Oktatói Alapképzését. Az Akadémia kiemelt hangsúlyt helyez a jóga eredeti szemléletének bemutatására, annak elsajátítására, úgy ahogy az az ősi iratokban megtalálható, és a mai világban is alkalmazható. Erre biztosíték tanári karunk egyedülálló színvonala. 30-40-50 éve gyakorló tanárok adják át tapasztalataikat az új generációnak.


Workshopok - 50 perces minitanfolyamok - részvételi díj: 500 Ft


10:00    Himalájai tradíció - Izületek és mirigyek


Szvámi Ráma által tanított "Izületek és mirigyek" gyakorlatsorát fogjuk gyakorolni.  A komolyabb ászanák gyakorlása előtt feltétlenül fontos a testrészek bemelegítése, hogy az energiák elinduljanak és sérülések ne történhessenek.


Kovács Erzsébet - Magyar Jóga Akadémia


Erzsike, minősített vezető jógatanár. 1990-től tanul jógát dr TimcsákGézától. Első jógatanári diplomáját a Szlovák Jóga Szövetségtől kapta 2001-ben. 2006-2008 között elvégezte a Himalájai Jóga Tradíció első magyarországi tanárképzését. Szellemi vezetője Szvámi Véda Bhárati.


11:00 Kundalini Jóga


Jógi Bhadzsan tanításai alapján egy erőteljes, dinamikus és erőteljes légzésekkel dolgozó, nagy hatékonyságú jógarendszert gyakorolhatunk, mely nemcsak testi, hanem érzelmi-pszichológiai szinten is közvetlenül hat - akár egy gyakorlás után is! A jógának ez az ága hangsúlyosan spirituális gyökerezettségű, mely a testet a lélek templomának tekinti.


Aradhana Kaur - Gáborjáni Réka:


több, mint 20 éve jógázik. 2003 óta merítkezik napi szinten a Kundalini Jóga tanításaiból és erejéből. A Kundalini Jóga magyarországi meghonosítója. Az első magyar Kundalini Jóga Tanárképzés szervezője. A nemzetközi Kundalini Jóga Tanárképző Akadémia tagja.


12:00 Kőrösi Csoma Jóga Egyesület


14.00 Yoga Synergy


Az 1984-ben alapított Yoga Synergy Sydney egyik legnagyobb jógaiskolája. Az iskola célja a hatha jóga ősi, tradicionális formában való oktatása társítva azt a mai modern orvostudomány tudástárával. Itthon csak az Ízisz Jóga Stúdióban!


Lenkefi Mónika - Ízisz Jóga Stúdió


Az oktatói képesítést is Ausztráliában szereztem meg, de az igazi áttörést a Yoga Synergy iskola alkalmazott jóga anatómia és fiziológiája hozta mind a gyakorlásomba, mind a tanításomba. Az egyetlen békéscsabai stúdió okatója, vezetője és mindenese vagyok egyszemélyben.


15:00 Az ászana-igazítás művészete


Az ászanák igazítása rendkívül fontos aspektusa az ászanák helyes és hatékony oktatásának. Egy érintés többet érhet ezer szónál, hiszen az oktató visszajelzést kaphat a gyakorló testének, izmainak állapotáról, és pontosabban megmutathatja neki a póz helyes felvételét, mintha csak szóbeli utasításokkal irányítaná.


Gauranga Das - Atma Center


Gauranga Das jógaoktató, ájurvéda-tanácsadó az Atma center jógastúdiók vezetője. 2005-ben hozta létre az Atma Centert, amely most már Pesten és Budán is várja a jógázni vágyókat, heti több tucat időpontban és különböző stílusokban vezetett jógaórákkal.


16:00 Gerincjóga


A Gerincjóga célja a fizikai test és az idegrendszer egészségének helyreállítása, az egészséges test fejlesztése. Három fő területe a testtartás javítása, a helyes légzés megtanítása, és a stresszoldás, a relaxációra való képesség javítása.


Németh Gergő - Mandala Jógastúdiók


Gerinctrénerként dolgoztam ki a Gerincjóga rendszert, de emellett tanítok hatha jógát és védikus filozófiát, az advaita védántát is. A Mandala Jógastúdiók alapítójaként OKJ-s alap és haladó jógaoktató képzéseket, illetve továbbképzéseket vezetek.


13:00 Naliní nőijóga


A női jóga abban sajátos, hogy finomságával, rezgéseivel, gyakorlataival fizikai és finomabb szinten is elősegíti a nőiség átélését és a nőiség-tudatosságot. A Naliní női jóga gyakorlása visszavezet a természetes nőiséghez.


Bálint Gyöngyi - Padma Jógastúdió


A Tan Kapuja Buddhista Főiskola jógaoktatói szakán végeztem. Kismama Jóga és Babás Jóga oktató, Kriston Intim Torna Tréner, Fitnesz instruktor, hivatásos nemzetközi szülésfelkészítő és Dúla vagyok. A nőiség jobb megértése és megélése érdekében kidolgoztam a Naliní Női Jóga módszert.


Elméleti előadások - 50 perces  ingyenes előadások és beszélgetések


9.00    Kőrösi Csoma Jóga Egyesület


10.00    Baraka Jóga Iskola


11:00    Satyananda


12:00  Pránajáma


A nyolc tagú Rádzsa jóga rendszerben az ászanák után negyedik helyen a pránajáma szerepel. Nagyon fontosnak tartom, hogy a jóga fogalma alatt ne csak az ászanák ismerete szerepeljen. A pránajáma elmélyült gyakorlása meg tudja adni számunkra a teljes testi és lelki egészség élményét.


Disztl János - Magyar Jóga Akadémia


1994-ben ismerkedtem meg a jógával, akkor Benke Mária segítségével, majd később eljutottam dr. prof. Timcsák Gézához, akinek azóta is tanítványa vagyok. Géza Rádzsa jóga oktató, így nagyon sok megerősítésben volt részem a


pránajáma által megélt út során. Most sem értek máshoz, viszont a pránajáma útját mindennél fontosabbnak tartom.


13:00 Brahma Kumaris Szellemi Egyetem


14.00 Gerincszerviz


Ma rengeteg embert érintenek a gerincbetegségek, a jógaórákra közülük sokan a megoldás reményében mennek el. Az előadásomban oktatóknak és tanítványoknak mutatom meg az alapjait annak, hogyan érdemes jógázni, hogy a ma emberét érő legtipikusabb gerincgondokat megelőzzük, és ami a legfontosabb: hogyan kerüljük el azt, hogy rosszul felépített óratervvel esetleg tovább ártsunk.


Bene Máté Zoltán


Porckorongsérv specialista, egykori gerincsérves. A magyar gerincproblémás emberek legkedveltebb portáljának, a porckorong.hu-nak a szerkesztője. A célja, hogy az ország gerince egészségessé váljon, ennek a küldetésnek részeként jógaoktatókat képez ki a gerincproblémás emberek modern anatómiai alapokra épülő jógaterápiájára.


16:00 Advaita Védánta


Az advaita, a nem-kettősség tanítása a legfontosabb lételméleti kérdésekkel foglalkozik: Mi a világ? Mi az élet értelme? Ki vagyok én? A Ramana-Papadzsi-Ganga mestervonal ma is élő útjának alapgondolatairól beszélgetünk.


Németh Gergő - Mandala Jógastúdiók


Ganga közvetlen tanítványaként évekig állt életemben első helyen az advaita végtelenül tiszta tanítása. Nem csupán világképemet és szemléletmódomat alakította át gyökeresen, de a jógához való viszonyomat is. A jóga gyakorlóinak igyekszem megmutatni a fejlődés, tökéletesedés útjának csapdáit, félreértéseit.


17:00 Jógaélet: A barlang vagy a városok falai között?!


Egy beszélgetésre szeretnélek benneteket meghívni, ahol az életemet és egészen Indiáig tartó útjaimat a Bhagavad Gitával és Patanjali Yoga Sutráival szeretném összefonni. Nem kell barlangba menni és nehéz dolgokat véghez vinni és csak meditálni ahhoz, hogy a belső felszabadulást megtaláljuk!


Kovács Beatrix , "Gárgi"


Bea járja az utakat Németország, India és Magyarország között, 6 évig tanulta elismert Madraszból származó Mesterétől R.Sriramtól a Jóga részeit. Itthon őt megtaláljátok egy szép hegyen, ahol ha itthon van tanulókat fogad.


Egyéni jógaoktatók - 50 perces  bemutatóórák


10.00 Kaya Kalp Jóga


Ez az irányzat abban különbözik a többitől, hogy holisztikusan tekint az egyénre. Ez a holisztikus közelítés lehetővé tette olyan modernkori problémák kezelését, mint a stressz, pszichoszomatikus megbetegedések. A test és az elme egységbe hozása a cél. Hatására az test megfiatalodik, és az elménket is karban tarthatjuk.


Winklerné Istenes Angelika


Öt évvel ezelőtt elvégeztem az agykontroll tanfolyamot, majd az agykontroll ultrát. Az életem alapvetően megváltozott. 2010 nyarán szereztem meg jóga oktatói diplomámat, a Kaya Kalp Jóga Akadémián. Sri Vijay Anand indiai mestertől tanultam, aki a Kaya Kalp Jóga alapítója Észak-Indiában.


11:00 Dinamikus Jóga


Jóga a nyugati ember számára - gerinctréner vezetésével. A dinamikus jóga órán a klasszikus jóga alapgyakorlatait (ászanáit) használjuk, azokat kiegészítjük, gyakorlatsorokat építünk fel, így alakítjuk ki a dinamikus, úgynevezett flow jelleget. Egyik gyakorlatból épül a másik, ötvözzük a hagyományos jógapózokat a gerincedzés elemeivel, melyből létrejön egy tudatos, mégis izgalmas jógagyakorlás.


Almásy Csilla


- A Magyar Gyógytornászok Társasága Ifjúsági Tagozatának elnöke


- A Semmelweis Egyetem III. éves gyógytornász hallgatója


- A Fitness Akadémia tanára


- A VARIDANCE - Vári Bertalan Társulata gerinctrénere


- Az Érdi ÉTV NBI-es női kézilabdacsapat gerincedzője


13:00 Papp Edina


2003 óta jógázom rendszeresen. Saját gyakorlásaim alatt rájöttem, hogy ezt a tudást, szabadságérzetet és sikerélményt másoknak is szeretném átadni, a többi ember számára is elérhetővé és megismerhetővé tenni saját testük/lelkük  gátainak leküzdését. 2007-2008-ban az Asram Jóga és Meditációs Központ által szervezett  oktatói képzésen volt szerencsém gyarapítani a tudásomat, melyért mély hálával tartozom.


EGYÉB PROGRAMOK:


Gyerekprogramok


Egész nap várjuk a kicsiket és nagyobbakat gyerkjóga foglalkozásokkal, mesesarokkal, készségfejlesztő játékokkal, amíg a szülők a  szomszédos Relax sarokban pihenhetnek vagy akár kérhetnek ingyenes masszázst a Kikelet Jógaközpont masszőreitől!


Gyerekjóga


Jakab Adrienn - gyermek- és családi jógaoktató, Bikram jógaoktató


Az évek során a felnőttekkel való foglalkozás alatt jöttem rá annak fontosságára, hogy a gyermekek már kiskorukban megismerkedjenek a jógával - kezdetben, mint testmozgással, majd ezáltal később a tudatos életmóddal.


Juhász Sarolta - a Mandala gyerekjóga oktatóképzés vezetője - Mandala Jógastúdiók


A főiskola elvégzése után fejlesztő pedagógus-ként sajátos nevelési igényű gyerekekkel foglalkoztam. Megismerkedtem több progresszív pedagógiai módszerrel, de a jógát tartom az egyik legmegalapozottabb rendszernek, amely képes a test, az idegrendszer és a psziché egyidejű harmonizálására.


Csíki Mariann - óvónő, jógaoktató


A mindennapokban óvodapedagógusként dolgozom, és gyermekjóga tanfolyamokat tartok ovisoknak és iskolásoknak. Hetente több mint 100 gyermekkel foglalkozom, már több mint 15 éve. Hogy is fogalmazzak? -lételemem a gyermekjóga. A gyerekek szeme a jógaóra alatt, csillog, ragyog, lelkük szárnyal.


Fogadó az egészséges gerinchez


Bene Máté Zoltán


Porckorongsérv specialista, egykori gerincsérves. A magyar gerincproblémás emberek legkedveltebb portáljának, a porckorong.hu-nak a szerkesztője. A célja, hogy az ország gerince egészségessé váljon, ennek a küldetésnek részeként jógaoktatókat képez ki a gerincproblémás emberek modern anatómiai alapokra épülő jógaterápiájára.


Sóker Himalája Sóhomokozó


A Pakisztánból származó himalájai kristálysó a só legtisztább formája, eredeti természetes egységében megmaradt kincse a Földnek. A Sóker Sóhomokozóban több száz kg szemcsés himalájai kristálysó kerül egy sótömbökkel határolt területre, ahol a gyerekek szabadon játszhatnak, egészséges környezetben fejleszthetik koncentrációs képességüket, és erősíthetik immunrendszerüket. Az eddigi tapasztalatok alapján főként óvodás korú gyerekek körében népszerű ez az egyedi játszóhelyszín.

Hirdetés

Programnaptár

vissza most előre
2011. október
H K Sz Cs P Sz V
2627282930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
123456
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend