2011. szeptember 11.

WAMP a design vásár

Helyszín: Budapest,Millenáris B Épület, Park
Kezdési időpont: 10:00

Mi a WAMP? A lila mignonok, szőrös cipők, hetyke kalapok, bojtos esernyők, legófülbevalók, zippzártáskák, feleselő pólók, rózsaborsos csokoládék, a mákméz és az ehető virágok világa. Ahol minden egyedi, és minden tárgynak története van. A különös és a szokatlan találkozása a Millenáris B csarnokában.


A 2006 óta havonta megrendezett WAMP a friss designtermékekre éhes közönség szinte kötelező hétvégi zarándokhelyévé vált. A standokon fiatal iparművészek kínálják portékáikat az egyedi tervezésű cipőktől a rafináltan hajtogatott táskákon át, a testrészeinket újraértelmező ékszerekig. A designpiac a látogatóknak a megszokott divatboltok egyforma kínálata előli menekülő utat, a kiállítóknak pedig megmutatkozási lehetőséget kínál. A WAMP így sikeresen közelíti egymáshoz a művészeket és a nagyközönséget.


A kiállító tervezők azonban nem csak a szemet gyönyörködtető portékáikkal várják a WAMPra látogatókat! Míg a tervezők asztalai a legkülönlegesebb design tárgyaktól roskadoznak majd, addig a gasztrosarokban gasztrokiállítók forrasztják egybe a konyhaművészetet és a designt. A design és a gasztronómia kapcsolata tagadhatatlan és izgalmas, ezért a legkülönfélébb gasztro termékekkel bővült a WAMP kínálata: csokoládékkal, bonbonokkal, lekvárokkal, chutney-kkal, borokkal, olivaolajokkal és párlatokkal, különleges szakácskönyvekkel, és konyhai eszközökkel.


Szeptember 11.


Láthatatlan invázió a WAMPon! A PLACCC csapata minimál intervenciókat, apró elváltoztatásokat eszközöl majd a Millenáris B csarnokában, illetve a Park egész területén egy workshop keretében, amelyeket az odalátogató vásárlók egyszerű kooordináták segítségével fedezhetnek majd fel. A keresés a geocaching játékhoz, vagy egyfajta városi tájfutáshoz hasonlítható.

Programnaptár

vissza most előre
2011. szeptember
H K Sz Cs P Sz V
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
12
Pirula Trend