2011. augusztus 27.

Nyári HoldfényCon 2011

Helyszín: Budapest, Millenáris B épület
Kezdési időpont: 11:00

Idén ismét vár mindenkit a HoldfényCon, a hely ahol a Fantasy, a Sci-Fi és az Anime rajongói együtt élhetik ki rajongásukat. Hallottál már a San Diego Comic Conról? Ha szeretnéd megtapasztalni milyen egy ilyen rendezvény, gyere el Augusztus 27-28-án a Millenáris B csarnokába, és érezd jól magad két napon keresztül.


Az első HolfényConra 2010 januárjában került sor a királyok városában, Székesfehérváron. A kezdeti siker után egy nagyobb, immáron Budapesti helyszín után kellett nézni, így esett a választás a SYMA csarnokra. Ezen a helyszínen került először meghirdetésre az Eurocosplay, melynek nyertese Londonban képviselhette hazánkat az európai döntőn. A rendezvény sikerének könyvelhető el az is, hogy évek után ismét sikerült a fantasy és a sci-fi rajongók számára is színvonalas találkozót szervezni. A 2010-es karácsonyi rendezvényünk az MKSZ-el és a Mondoval közösen a Millenárison került megrendezésre, immáron több mint 2500 látogatóval. Az ezzel a helyszínnel szerzett kedvező tapasztalattok ösztönöztek minket arra, hogy az idei két napos rendezvényünknek immáron a Millenáris adjon otthont.


Mire számíthat, aki eljön? Mindenekelőtt felhőtlen szórakozásra, de azért íme néhány ízelítő a programokból:


Próbáltad már milyen érzés a kedvenc karaktered bőrébe bújni, és úgy sétálgatni a többi rajongó között, miközben rengetegen fotóznak? Ha nem, akkor itt a lehetőség, és ha elég bátor vagy akkor jelentkezz a Cosplayversenyre! Karaoke, avagy énekelni mindenki tud, ki jobban, ki kevésbe. Ha kedvet érzel, hogy kipróbáld magad közönség előtt, a kedvenc számodat énekelve, akkor ez a te programod. A táncpadnál a ritmusérzék és a jó reflexek előny, de nem feltétel, a szórakozás viszont garantált! Szeretsz rajzolni? Szeretnéd megmutatni micsoda isteni írói vénád van? Itt a helyed! Rajzverseny és Novellaíró versenyek is várnak rád. Kártyaverseny rajongóinak World of Warcraft, Yu-Gi-Oh!, Magic versenyek. Szabad játék a legismertebb konzoltípusokon, de a versenyek szerelmesei is megtalálhatják a számításukat.


Sokak álma hogy képregény rajzolók legyenek, ha kellően ügyesnek érzed magad, mérd össze a tudásod a profikkal: képregénycsata az MKSZ rendezésében


Továbbá Magyarországon egyedülálló figura-kiállítás, filmvetítések, bemutatók a Magyar Star Trek Baráti Társaság előadásában, és a világhíres Star Wars 501-es Légió Magyarországi Helyőrsége is két napra otthagyja állomáshelyét, hogy veletek szórakozzon.


Természetesen még rengeteg más program is vár rátok, érdemes folyamatosan követni a rendezvény honlapját www.holdfenycon.hu


Nyitva tartás: szombat 11:00-tól 22:00-ig, vasárnap 11:00-tól 20:00-ig


Belépők ára:


Egynapos: 1800 Ft


Kétnapos: 3000 Ft


Minden belépő mellé egy Galaktika Magazin is jár.


 

Programnaptár

vissza most előre
2011. augusztus
H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1234
Pirula Trend