Hirdetés
2011. augusztus 25.

Szavak a szabadban - Millenáris Piknik

Helyszín: Budapest,Millenáris Park,Szabadtéri színpad
Kezdési időpont: 17:0017 óra - Brémai muzsikusok - A Szamárfül Projekt előadása


Zenés-táncos-dalos-bábos-bőröndös-házfoglalós-menetelős-mendegélő-gyerekmegmozgatós-gyerekmegénekeltetős-betyárbosszantós mese cirka egy tanóra időtartamban.


Akik játsszák: Berki Szofi, Bognár Anna/Kis Bernadett, Bernáth Dénes


Előfordult veled, hogy unatkoztál, vagy csak már nem volt annyira érdekes számodra a régi játékod? Darabunk főszereplő kislányával is ez történik. De Apa megmutatja, hogy egy kis fantázia, illetve a régi játékok segítségével mennyi érdekes kalandban lehet része mindenkinek. Ha szeretnéd egyszerre megnézni a Shreket, a Frakkot, a Garfieldot és A kiskakas gyémánt félkrajcárja című mesét, akkor ez a te előadásod. Kalandos útjuk során rengeteg vidámságban lesz részük - ilyenkor gyakran dalra fakadnak. Ám leküzdendő feladat is akad számukra bőven. Hogy hogyan birkóznak meg velük? Meglátod, ha eljössz megnézni az előadásunkat! No de komolyan: mit keres A brémai muzsikusokban a Tévémaci - vagy az aranyhal a népmesékből? És az Oroszlánkirály, pláne a nagy fehér cápa? Gyere el, és kiderül a titok!


19 óra - Rájátszás - Dupla vagy semmi


Öt kortárs költő és öt zenész írja/játssza újra egymás kedvenc művét. Írók szereznek új szövegeket ismert dalokhoz, zenészek zenésítik meg költők számukra kedves költeményét. A Margó Fesztiválon már egyszer látható, nagy sikerű program folytatásaként újfent színre lépnek kedvenc dalköltőink és költő dalnokaink, hogy megduplázzák az élvezetet.


Zenészek: Bérczesi Róbert, Beck Zoltán, Kollár-Klemencz László


Költők: Karafiáth Orsolya, Háy János, Erdős Virág

Hirdetés

Programnaptár

vissza most előre
2011. augusztus
H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1234
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend