2011. augusztus 14.

A nyár utolsó WAMP-ja szabadtéren!

Helyszín: Budapest,Erzsébet tér
Kezdési időpont: 10:00

WAMPoljunk még egyet utoljára idén az Erzsébet téren! A jó hangulat és az egyedi design tárgyak adottak lesznek, sőt a HVG és a KIBU itt mutatja be Magyarország szubjektív atlaszát, amelyben ötven fiatal alkotó rajzolta meg a mai Magyarország képét. A bemutató alkalmából elsők között vehetitek kezetekbe az izgalmas kötetet, és egy hűsítő fröccs mellett találkozhattok az atlasz alkotóival és szerkesztőivel!

Kölyökfesztivál Szentendre - Vasárnapi program

Helyszín: Szentendre
Kezdési időpont: 11:00

Ökodesign divatbemutató, biopiac, virágvásár, és családi torna is lesz a Kölyökfesztiválon augusztus 13-án és 14-én. További száz gyermekprogram várja a fesztiválra látogatókat a szentendrei Postás Strandon. A temérdek játékon kívül neves előadók és zenekarok szórakoztatják majd a közönséget, fellép az Alma zenekar, Sub Bass Monster és az Irigy Hónaljmirigy.


Augusztus második hétvégéje csupa izgalmas meglepetést tartogat a tartalmas kikapcsolódásra vágyó gyerekeknek és szüleiknek. A Gyerek Sziget és a Győrkőc Fesztivál után egy újabb gigantikus rendezvényre hívják az ország apraja-nagyját. A Kölyökfesztivál két napján a szentendrei szabadstrandot ellepi a játékok sokasága: lesz ott felfújható ugráló vár, csúszda, csocsóasztal, rodeó bika, szerencsekerék, street handball verseny, szivacskilövő pálya, játszóház. Várhatóan olyan remek programok csalnak mosolyt a gyerekek arcára, mint a mese előadások, az arcfestés, a gyermek design hajfodrászat, és a lufit hajtogató bohócok. Aki pedig a játékok és a rengeteg program közben egy kis felfrissülésre vágyik, csobbanhat a Duna hűs vizében vagy ejtőzhet egyet a hatalmas fák árnyékában.


Lesz hagyományos gyermek divatbemutató, és megcsodálható TildArt újrahasznosított anyagokból megálmodott kollekciója is. Jánosi Matild Tilda - művésznevén TildArt - ökodesign Fashion Show-ján gyermek és felnőtt modellek bújnak a filmszalagokból kreált ruhakölteményekbe. A fesztivál szervezői szeretnék felhívni a figyelmet a gyermekek környezettudatos nevelésére, hogy a jövő nemzedéke egy élhetőbb és humánusabb környezet kialakítására törekedjen. A Green Fortune segítségével a gyerekek növénymagokat ültethetnek, amelyek növekedését és fejlődését otthon tovább kísérhetik. A Cellux csoport pedig játékos módon segít betekinteni az újrahasznosítás folyamatába, műanyag pet palackból készítenek a gyerekek segítségével különböző tárgyakat, ékszereket. A Mikuszi Úszóiskola és az Örökmozgó Komplex Mozgásfejlesztő Alapítvány standjánál különböző sportágakat és egyéb fejlesztő, terápiás mozgásokat próbálhatnak ki a résztvevők, például a gyógylovaglást. A 2 nap alatt számos zenei produkció lesz a színpadon, fellép többek közt az Alma zenekar, az Irigy Hónaljmirigy és Sub Bass Monster. A fesztivál alatt gyűjtést rendez a MikulásGyár. Főként játékot, ruhaneműt és tartós élelmiszer adományokat várnak a rászoruló gyerekek számára.


A rendezvényre a napijegy 1.500, a 2 napos bérlet 2.500, az 1 napos családi jegy (2 felnőtt + 2 gyermek) 5.000, a 2 napos 8.000 forintba kerül. A családi jegyet vásárlók esetében minden további gyerekjegy 1.000 forintért váltható. Belépőt kizárólag a helyszínen lehet venni, ami minden játékra díjmentesen érvényes. 1 éves kor alatt, valamint mozgássérültek részére a rendezvény ingyenes.


Vasárnapi program:


11:00    Alma együttes (könnyű) - Postás strand


13:00    Bóbita együttes  (könnyű) - Postás strand


15:00    Impro Zenei Műhely - Bussy Gábor  (könnyű) - Postás strand


19:00    Irigy Hónaljmirigy (könnyű) - Postás strand


Színházi műsorok


17:00    A csillagszemű juhász - Postás strand


- a Szeleburdi Meseszínház (Budapest) vendégjátéka


Egyéb események


Egész nap    Állandó programok - Postás strand


10:00    Megnyitó, vetélkedő - Postás strand


14:00    Nefelejcs családi torna - Postás strand


16:00    Kung-Fu bemutató - Postás strand


18:00    TildArt ökodesign - Fashion Show - Postás strand

Hegedűs Endre zongoramatinéja

Helyszín: Budapest,Millenáris Fogadó
Kezdési időpont: 11:00

A Hungarofest Nonprofit Kft. KLASSZ Zenei Irodája által szervezett - gyermekeknek szóló - klasszikus zenei sorozat célja, hogy játékos formában ismertesse és kedveltesse meg a legkisebbekkel a zenetörténet legnagyobb komponistáinak műveit.


A Csoki koncertek mindig az aktuális évben kerek születésnapjukat ünneplő zeneszerző %u201Eóriásokhoz%u201D kapcsolódnak. Idén Liszt Ferenc válhat a programokon részt vevő kicsik, illetve nagyobbak ismerősévé - természetesen a már megszokott, vidám hangulatban.


A nyári szünet utolsó hetében Hegedűs Endre zongoramatinéja nyújt felüdülést a Csoki koncertre érkezőknek.


A program ingyenesen látogatható!


Ültetett koncert, helyfoglalás érkezési sorrendben!

Programnaptár

vissza most előre
2011. augusztus
H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1234
Pirula Trend