Hirdetés
2011. július 30.

11. Nyári Babanet - Kölöknet találkozó

Helyszín: Budapest,Millenáris
Kezdési időpont: 09:00

Idén már tizenegyedik alkalommal rendezzük meg


a Nyári Babanet-Kölöknet találkozót.


Igazi családi nap lesz idén ez a nap, sok programmal, szórakozással!


Rossz idő esetén a Fogadóban leszünk.


Idén is a Millenárison, a Fogadó épülete mellett, a Manó játszótér körüli részen kap helyet a találkozó. Meggyőződésünk, hogy a gyönyörű park, a biztonságos játszóterek, mászókák, homokozók mindenkinek kellemes kikapcsolódást fognak jelenteni. Természetesen, a fák és napernyők árnyékában lesznek székek és asztalok is, de aki kedvet érez hozzá, a puha pázsitra is letelepedhet piknikezni. Ez alkalommal is batyubál-jelleggel lesz enni és innivaló: mindenki hozzon magával némi harapnivalót, amit aztán megoszthat a többiekkel is.


Érkezéskor mindenki kap egy kitűzőt, amire ráírhatja a nevét. A netest, az igazit, vagy a munkásmozgalmit...


Az egészen kicsiket idén is várjuk a fedett babajátszó sátorban a Mattel Fisher-Price jóvoltából


A nagyobb gyerekek egész nap rajzolhatnak, festhetnek, részt vehetnek a foglalkozásokon, mászókázhatnak, vagy sikongathatnak a vízpermet kapu alatt rohangálva.


A Tudatos Szülők Iskolája igazi meglepetéssel kedveskedik a látogatóknak! Szervezésükben lesz logikai fejlesztő-játszóház, kreatív gyermekfoglalkoztató ecsettel , szivaccsal. Biztosan nagyon népszerű lesz a gyerekrajz elemzés.


A vállakozó kedvű látogatók kipróbálhatják a Mese fotó - mesés fotó a családról szolgáltatást! Western kalapban, királyi koronával, lóháton vagy sportkocsi kormányánál - családi fotózkodás kellékekkel, és photo shopos trükkökkel, valamint Szelíd gyógymódok - homeopátiás tanácsadás a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság szervezésében.


Közben a helyszínen lájkolhatod a Tudatos Szülők Iskolája facebook oldalt és számtalan ajándék egyikével távozhatsz - könyvcsomag, színházi jegyek, Tudatos Szülők Iskolája őszi előadás bérlet vár az érdeklődőkre!


Ismét lesz - ahogy már megszokhattátok - pelenkázó sátor, ahol mindenki kulturált körülmények között teheti tisztába a kicsiketa Minimanó Babacentrum pelenkázóin. Az ingyenes pelenkákról és törlőkendőkről és még sok minden más meglepetéssel a Müller gondoskodik.


A Dinasztia Kiadó sátrában a látogatók közelebbről is megismerkedhetnek a LÜK játékos készségfejlesztő rendszerrel.


A Jaffa Kiadó elhozza legsikeresebb könyveit, köztük köztük Noll Andrea Nandu Vajúdástámogatás mindenkinek cimű könyvét.


A Vajúdástámogatás képekkel gazdagon illusztrált lapjain a szerző közérthető egyszerűséggel, mégis átfogó alapossággal osztja meg az olvasóval a hatékony szüléskönnyítő módszereket, a gyógyszermentes fájdalomcsillapító technikákat, a segítő testhelyzeteket és még számtalan egyéb bábatrükköt, amelyek segítségével bárkiből magabiztos támogatója válhat a vajúdó anyának.


Programok a találkozón


Ringató


A foglalkozások során ölbeli játékokkal, mondókákkal, hangszerjátékkal és közös énekléssel teremtünk a szülőkkel együtt jó hangulatot a gyermekek körül. Az anyukák, apukák, nagyszülők megtanulnak számos játékot, amelyeket később a kicsinyükkel otthon is játszhatnak, nagy örömet szerezve gyermekeiknek, s így önmaguknak is.


A Ringató foglalkozások időpontjai: 11:00-11:45-ig és 14:00-14:45-ig.


A foglalkozásvezetők: Gállné Gróh Ilona, Forrai Katalin-díjas énektanár, Hazay Annamária, Fiskus Olga és Gáll Viki.


Koncert gyerekeknek


Délután 15 órától, a Millenáris Szabadtéri Színpadán fellép a Musical Club 60 társulata, és a Csilingelő együttes.


Az Adj teret a tehetségnek! program keretében komolyzenei produkcióra is sor kerül a Millenáris színpadán. Szegedi Árpád, ifjú hegedűművész, a Hatvani Zeneiskola növendéke, a Kölöknet által szervezett tehetségtámogató program keretében kap lehetőséget, hogy bemutassa tudását a találkozó résztvevőinek és a Millenáris látogatóinak!


A program a Magyar Villamos Művek Zrt. együttműködésével valósul meg!


Sportolni jó!


Barátaink a Nagy Sportágválasztótól hat sportágat hoznak kipróbálásra a Millenárisra! A nap folyamán mindenki megismerkedhet az evezéssel, a sílesiklással, a baseball-lal, a gyorstollaslabdával, a hapkidoval és a zumbával!


A Találkozó regisztrált résztvevői között partnereink értékes nyereményeket sorsolnak ki:


Egy két éjszakás, félpanziós családi


(2 felnőtt+ 2 gyermek) pihenést a négycsillagos Kolping Hotelben Alsópáhokon. www.kolping.hotel.hu


Öt családi belépőt az Aquaworld Budapest élményfürdőbe.    www.aqua-world.hu


Valamint a Mattel - Fisher Price három népszerű játékát!


A részvétel ingyenes, minden babanetest és nem-babanetest is szeretettel várunk.

Hirdetés

Programnaptár

vissza most előre
2011. július
H K Sz Cs P Sz V
27282930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1234567
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend