Hirdetés
2011. július 15.

Millenáris Piknik 2011. július 15 - augusztus 27

Helyszín: Budapest, Millenáris Park, Szabadtéri színpad
Kezdési időpont: 10:00
2011. július 15 - augusztus 27 között szeretettel várja a szabad ég alatt pihenni vágyókat egy kellemes piknikezésre a Millenáris Park!

A Millenáris parkjában zenészekkel, táncosokkal, irodalmárokkal, színészekkel, változatos gyerekprogramokkal, drámafoglalkozásokkal és az elmaradhatatlan kézműves foglalkozásokkal várjuk a hasznos kikapcsolódásra vágyó látogatókat.


A játékkölcsönzés, piknikkosár mindennap elérhető lesz.


Programokkal is készülünk, keddtől szombatig minden nap más műfaj képviselői szórakoztatják majd az piknikezőket:


Keddi és szerdai programok


Keddenként változatos előadásokkal és kézműves foglalkozásokkal, szerdánként dráma - és egyéb foglalkozásokkal várjuk a legkisebbeket és a családokat.


Csütörtöki programok


A csütörtök az irodalomé - délután a gyerekeknek szól a mese, kora estétől pedig az irodalom számos árnyalatát ízlelhetjük meg. Vendégünk lesz Karafiáth Orsolya, Erdős Virág és Rácz Zsuzsa, akik lányok-asszonyok irodalmi receptjeit tárja elénk a garantáltan elfuserált párkapcsolathoz.


De lesz Slam poetry-est a Slam Poetry Budapesttel, a Rájátszás alkalmával pedig kortárs költők - Parti Nagy Lajos, Kemény István - és zenészek - Lovasi András, Kiss Tibi, Kollár-Klemencz László - írják és játszák újra egymás kedvenc művét.


Pénteki programok


Ha péntek, akkor megmozdul a park! Ingyenes bemutató órákkal szeretnénk megismertetni és megszerettetni látogatóinkkal a táncot, a mozgást. Kipróbálható lesz a zumba, a salsa, a hip-hop, a jóga, a flamenco, sőt még az afrikai tánc vagy a tűztánc is. A Tisza cipő jóvoltából hétről hétre bajnokságokat hirdetünk a legkülönbözőbb sportágakban, lesz csocsó, tollas, sőt számháború is.


A közös táncolás után a park különböző pontjain felbukkanó performance-okkal szórakoztatjuk látogatóinkat. Esténként pedig a Szabadtéri színpadon várjuk a közönséget látványos táncprodukciókkal - itt lesz a Magma tűzszínház, Vámos Veronika és a Mencori flamenco társulat, és kortárs táncelőadások.


Szombati programok


Szombatonként kötetlen zenélésre hívunk mindenkit: zenekedvelőket, zenészeket, profikat, amatőröket, érdeklődőket, hogy együtt zenéljünk csak a zenélés és önmagunk öröméért. Délután utcazenészek lepik el a parkot, mindenkinek lehetőséget adunk a bemutatkozásra.


Esténként lehetőség nyílik arra, hogy közösen zenéljünk meghívott zenészeinkkel, akik aznap este önálló koncertet is adnak. Itt lesz többek között Kardos-Horváth János, aki egy óra alatt készít el egy lemezt a látogatókkal, a Kolin zenekar pedig Magyarország első holografikus vetítéssel egybekötött koncertjére készül. De a piknikkosárban minden zenei íz megtalálható lesz: jazz, népzene és elektronika is.


Minden program ingyenes!

Hirdetés

Programnaptár

vissza most előre
2011. július
H K Sz Cs P Sz V
27282930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1234567
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend