Hirdetés
2011. június 04.

Telekom Gyerek Sziget

Helyszín: Budapest, Óbudai-sziget
Kezdési időpont: 10:00Cicusok és bohócok, lufivadászok és teddy macik! Már csak pár hét és itt a nyár és ha itt a nyár, akkor június négy hétvégéjén újra TELEKOM Gyerek Sziget a Hajógyári-szigeten számtalan programmal - nektek és az egész családnak.


A júniusi hétvégék során a már jól ismert programok - tematikus foglalkozások a kézművességtől a bohóctanodán át egészen a környezettudatos életmódig, előadások, koncertek, furfangos interaktív játékok, készségfejlesztő programok, tanácsadás és persze az állatsimogató - mellett legyen ismét a mindenen átívelő jókedv az összekötő kapocs!


Szombati program:


11:00 Makám: Csillagváró családi koncert   (könnyű)


T-Home Gyereksziget, Nagyszínpad


"Csillagváró c. lemezünkön újabb vándorlásra hívjuk barátainkat. Segítőtársunk egy varázsgömb, egy csillogó szappanbuborék, s ha valaki hosszan belenéz, megláthatja benne a kerek világot. Egy szempillantás alatt India varázslatos forgatagaiba tévedünk, s ha kíváncsiak lennénk Rudolf császár udvarára a középkori Prágából, az időutazás sem lehetetlen, csak az óriás Gólemmel kell megbirkóznunk. Lassan a hegyek mögé bújik a nap, és varázsgömbünk a világ peremén talál minket, ott, ahol minden összeér. Megleshetjük az éjjel sertepertélő állatokat, a vadászni induló sünt, a lámpa fénykörébe szédült lepkéket, a szorgos pókot. Aztán, ha a tücsök is elszunnyadt és az utolsó szappanbuborékunk is szétpukkadt, vár ránk a csillaghullató éjszaka és az álom."


16:30 Rutkai Bori és a Hébe-hóba Banda: Vacka dalok  (könnyű)


T-Home Gyereksziget, Nagyszínpad


2008-ban kérte fel a Magyar Rádió a Rutkai Bori és a Specko Jedno zenekart, hogy a Vacka Rádió mesesorozathoz, Gaál Zsuzsa verseire komponáljanak zenei kíséretet. 2009 tavaszától Vacka Dalok címmel önálló lemezen is meghallgathatók a rádióból megismert és nagy népszerűségnek örvendő dalok. A zenekar már a CD megjelenése előtt meghívásokat kapott, és elkezdte az élő, játékos, interaktív koncertezést országszerte. Két éves működésük során műsoruk újabb és újabb színházi elemekkel, közös játékokkal, kellékekkel gazdagodott - melyeknek ötletgazdája, a zenekar énekesnője - Rutkai Bori, aki aktív képzőművészként, és a Budapest Bár egyik énekeseként is ismert. Bori színpadi jelenléte abban különbözik, más előadóktól, hogy igazi ?gyereklelkülettel? fordul a kicsik felé, bravúrosan és harmonikusan egyesíti az énekes-táncos-bohócos és persze óvónői "feladatokat". A dalok zeneszerzői Bujdosó János, aki jelenleg a Kistehén zenekar és az Egy Kiss Erzsi Zene együttes gitárosa is, valamint Darvas Kristóf, aki számos bábszínházi produkcióhoz is komponált mesezenét.


Hirdetés

Programnaptár

vissza most előre
2011. június
H K Sz Cs P Sz V
3031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
123
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend