Hirdetés
"Megyünk az őszbe..."

"Megyünk az őszbe..."

Ahogy közeledik az ősz és lassan ismét hidegebbre fordul az idő, ismét szívesebben merülünk egy kád bársonyosan meleg vizébe, hagyjuk, hogy az egész testünket átjárja, ellazítsa.

Hirdetés
Hirdetés

Kneipp fürdősók

A termál sókristályból készült fürdősó meleg vízben kifejtett jótékony hatását a kristályokat bevonó illóolajok fokozzák. A meleg víz az illóolajok párolgását is elősegíti, amelyek felszabadulva és a légtérbe jutva nyugtatóan, légzést serkentően vagy éppen pihentetően hatnak testünkre-lelkünkre. A termálsó bőrműködést élénkítő, bőrápoló és vérkeringést serkentő hatása régóta közismert. A sókristály formájából adódóan maradéktalanul feloldódik a meleg vízben.

Kneipp eukaliptusz fürdősó: az eukaliptusz illóolaja előnyösen hat a légzőszervekre, különösen hideg, megfázásos időben nyújt megkönnyebbülést a légutaknak, nyálkaoldó hatásával felszabadítva azokat.

Kneipp szalmavirág fürdősó: a rét üde virágillata élvezhető a fürdőzés során, a termálsó jótékony fiziológiai hatását egészíti ki és teszi utánozhatatlan élvezetté.

Kneipp citromfű fürdősó: a citromfű illóolajának nyugtató hatása segít az alvászavarok leküzdésében.

Kneipp narancs-hárs fürdősó: egy nehéz nap befejezéséhez ajánlott a narancs és a hársvirág édes illatának együttese.

Kneipp Wellness fürdősói értékes termálsókristályból készültek, bőrápoló és regeneráló hatású olajak hozzáadásával.

A fürdést egyedülálló élménnyé, a bőrt bársonyossá varázsolják.

Kneipp Active care wellness fürdősó almaecetet és barackmagolajat tartalmaz, különösen a fiatal bőr ápolására, frissítésére ajánlott. Az almaecet feszessé teszi a bőrt, a fiatalos üdeség érzékelhetőbbé válik, az őszibarackmagból sajtolt olaj pedig tápláló, regeneráló hatású.

Kneipp Relax care wellness fürdősó jojobaolajat és narancsolajat tartalmaz, nyugtató, pihentető.

A jojobaolaj táplálja a bőrt, a narancs üde gyümölcsillata kényezteti az érzékeket.

Kneipp Sensitive care wellness fürdősó mandulaolaj- és mandulavirág-kivonattal. A hidegen sajtolt mandulamag olaja magas vitamintartalmánál fogva elsősorban a száraz, érzékeny bőr igényes ápolásához ajánlott. A mandulavirág kivonatának varázslatos illata pedig a lélek egyensúlyát segíti elő.


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend