Hirdetés
Teszteld otthon: ételérzékeny vagy?

Teszteld otthon: ételérzékeny vagy?

Nem akarsz órákat ülni az orvosi váróteremben, de gyorsan, megbízható laboreredményhez szeretnél jutni? Az otthon elvégezhető YorkTest ételintolerancia tesztek átfogó képet adnak ételérzékenységedről úgy, hogy ki sem kell mozdulnod a négy fal közül, ráadásul még jótanácsokkal is ellátnak étrendeddel kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés

Miért más a YorkTest ételintolerancia teszt versenytársaihoz képest? Más hasonló, forgalomban lévő tesztekkel ellentétben a vásárlónak csak egyetlen dolga van: az otthon levett mintát továbbítani a labornak. A professzionális labor pedig megbízható, könnyen értelmezhető eredményt állít ki, és nem rád hárul a minta elemzése, ahogyan más ételintolerancia tesztek esetében. Nem kell tehát berendezned egy mini labort és vegyszereket öntözgetned, és attól sem kell tartanod, hogy elrontod a lépéseket, hiszen profi szakemberek végzik a labormunkát. Ráadásul időt is megspórolsz, megúszod a rendelőintézetben való várakozást.

Teszteld otthon: ételérzékeny vagy?

 

Rendeld meg online, foteledből a YorkTest (www.yorktest.hu) ételintolerancia teszteket, majd a vérminta alapján kiállított laboreredmény és a segédanyagok (egy Táplálkozási útmutató és egy Étkezési napló) segítségével láss neki étrended átalakításának, hogy tüneteid enyhüljenek. Ints búcsút az emésztési- vagy bőrproblémáknak, a migrénnek, ízületi fájdalmaknak! Ha mégsem az ételintolerancia állt panaszaid hátterében, tehát egyetlen összetevőre sem mutatott ki a labor reakciót, a pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően a teszt árát visszakapod.

 

Veszíteni valód tehát nincsen, nyerni viszont annál többet tudsz, hiszen egy jól felépített speciális diétának napról napra érezni fogod áldásos hatását. A tesztek most kedvezményes áron vásárolhatók meg a www.yorktest.hu weboldalon!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend