Hirdetés
Nagy nyári horoszkóp

Nagy nyári horoszkóp

Összeállításunkból megtudhatja, hogy a csillagok állása, a horoszkóp szerint, kinek mit hoz az idei nyár, hol és hogyan érezheti jól magát, és őrizheti meg egészségét.

Hirdetés
Hirdetés

Kos (03. 21. - 04. 20.)

2012 nyár: Mindig az aktív nyaralás híve volt, de az idén már annyi megpróbáltatás érte, hogy sokkal jobban vágyakozik a semmittevésre, a lazításra, a vízparti ücsörgésre. Mivel azonban az idei nyáron kevesebb pénzből kell gazdálkodnia, illetve nagy fába vágta (vagy vágja) a fejszéjét, ezért talán otthon, a kertben, vagy lakóhelyéhez közeli vízparton lógatja majd a lábát.

Egészség: Vissza kell fognia az alkoholfogyasztást, és bármennyire kedveli, ne fűszerezze agyon az ételeket, mert így elkerülheti az emésztési problémák kialakulását.


Bika (04. 21. - 05. 21.)

2012. nyár: A világ zajától való elvonulást sokkal jobban fogja élvezni, mint máskor. A családjával sokat van együtt, ami feltölti az elmúlt időszakban lemerült energiaraktárait. Erőt gyűjt, és bátran nézhet szembe az őszi nagy kihívással, amely megváltoztatja az életét, talán még a hétköznapok rutinja is átalakul. Olyan dologba kezd, amelyben még nem próbálta magát.

Egészség: A fogait nézesse át, mert előfordulhat rossz fog, amit még a fájdalomérzet jelentkezése előtt kezelhetnek.


Ikrek (05. 22. - 06. 21.)

2012. nyár: Talán az idén több külföldi utazást, vagy nyaralást tervez, amelyek közül az egyik meghiúsulhat. A júliusi végi, augusztusi nyaralások fantasztikusan sikerülnek, nemcsak jól érzi magát, és tökéletesen kikapcsolódik, hanem talán értékes kapcsolatra is szert tesz.,Ügyesen vásárolhat, és az útiköltség egy része a dörzsöltségének köszönhetően megtérül.

Egészség: Előfordulhat, hogy izületi fájdalom, fejfájás, szemgyulladás, köhögés teszik kicsit nehézzé a napjait, amelynek feltételezhetően a légkondicionáló az okozója.


Rák (06. 22. - 07. 22.)

2012. nyár: Különleges élményekben gazdag az idei nyár. A sors váratlanul megajándékozza önt egy utazással, vagy olyan külföldön élő, idegen országból érkező személy felbukkanásával, akivel elvarázsolják egymást. Augusztusban még élvezi a nyarat, de már a pénz, a munka, az üzlet köti le minden energiáját, amelynek meglesz az eredménye!

Egészség: Az idei nyáron kint felejti magát a napon a legveszélyesebb órákban, ez az oka a bőrégésnek, és annak, hogy foltok jelennek meg a bőrén. Tartsa be a napozási szabályokat.


Oroszlán (07. 23. - 08. 23.)

2012. nyár: Hosszabb ideig tartó nyaralásra lenne szüksége, hiszen olyan sokat dolgozott, és annyi stressz érte, hogy szüksége van a pihenésre. És persze ott érezhetné jól magát, ahol azért zajlik az élet, hiszen ön nem híve a csendes kis elvonulásoknak, inkább a vízparti nyüzsgést , a társasági életet kedveli. Augusztusban nagyobb pénzkiadás várható.

Egészség: Sokkal fogékonyabb most a fertőzésekre, mint korábban. Ezért kerülje a kétes tisztaságú helyeken való falatozgatásokat. Ha egzotikus országba utazik, a védőoltásról ne feledkezzen meg.


Szűz (08. 24. - 09. 22.)

2012. nyár: Nem lesz olyan csendes, és egyhangú az idei nyár, mint az elmúlt években. Gyermekei gondoskodnak róla, hogy ne unatkozzon. Ne csak családi nyaralás legyen az idén a programjukban, hanem a párjával is töltsenek el kettesben legalább egy hosszú hétvégét, amely jó hatással lesz a kapcsolatukra. Ingatlanügylet bonyolítására is a mostani nyáron sor kerül.

Egészség: Gyakrabban számíthat gyomorpanaszokra, és székrekedésre. Sok zöldség, gyümölcs, barna kenyér szerepeljen az étrendjében, és esetleg enyhe hashajtásra is szükség lehet.


Mérleg (09. 23. - 10. 21.)

2011. nyár: Végig kellene lustálkodnia ezt a nyarat, mert nagyon ráférne önre a passzív pihenés. Új szerelmi kapcsolat is kialakulóban van, amely miatt csupa izgalom az élete, főleg, ha párkapcsolatban él, vagy a régi szerelmi viszonyát még nem zárta le. A baráti társaság fontos szerepet játszik nyáron az életében, a velük töltött idő minden percét élvezni fogja.

Egészség: Tartózkodjon a káposztafélék, a búzakorpa, a túlérett, zsíros sajtok, a tojás túlzott fogyasztásától. Javasolt a bőséges folyadékbevitel, főleg szénsavmentes ásványvíz formájában.


Skorpió (10. 22. - 11. 22.)

2012. nyár: Varázslatos lesz az idei nyár, hiszen a sors olyan kívánságát teljesíti, amelyről évekkel ezelőtt már lemondott. Váratlanul adódó utazási lehetőségre mondjon igent, mert ez az utazás nemcsak boldoggá teszi, hanem később hasznos lesz, mégpedig a megélhetésében hajt majd hasznot. Ha nincs állása, az idei nyáron a sors lehetőséget kínál a változtatásra.

Egészség: Balesetveszélyes az idei nyár, előfordulhat, hogy még egy kenőkéssel is sebet tud ejteni saját magán. Ezért legyen sokkal óvatosabb, semmi kapkodás, semmi rohanás!


Nyilas (11. 23. - 12. 21.)

2012. nyár: Állandó mozgásban lesz az idei nyáron. Jön és megy, sokat utazik, és egyetlen percig sem fog unatkozni. Előfordulhat, hogy kevesebbet tud pihenni, mint amennyit tervezett, vagy amennyire szüksége lenne, de ez most nem izgatja különösebben. Hiszen olyan dolgok várnak önre ősszel, amelynek az alapjait most, nyáron kell letennie.

Egészség: Nyáron fellépő allergiáját könnyebben leküzdi, mint az elmúlt években. Jól tenné, ha még az ősz beköszönte előtt elmenne különböző rutinvizsgálatokra, mert később nem lesz rá ideje.


Bak (12. 22. - 01. 23.)

2012. nyár: Nem veti fel önt a pénz, és talán ez az oka annak, hogy szerényebb körülmények között nyaral az idén. Ez azonban jól sikerül, mert olyan emberekkel találkozik, akiknek lelki és szellemi tisztasága üdíti. Családtagjaival is jobb kapcsolatot ápol, és a szerelemben a júliusi viharos időszak után tisztázódnak a félreértések, és nyugalom köszönt az érzelmi életébe.

Egészség: Mindig legyen kéznél sebfertőtlenítő, géz, ragtapasz. Ugyanis az idei nyáron előfordulhat, hogy olyan dologba lép bele, amely megsebzi a bőrét.


Vízöntő (01. 24. - 02. 19.)

2012. nyár: Júliusban még kisebb cirkuszok várhatók, amelyek oka, hogy ön nem mondja meg egyértelműen a véleményét, és a családtagok körében ezért idegesebb, feszültebb lesz a hangulat. Aztán augusztusban minden elsimul, és a hosszú hétvégék igazán élvezetesek lesznek. Ha már túl van a külföldi utazáson, annak emlékéből táplálkozik, és készül majd a következőre.

Egészség: Sok folyadékot kell innia, naponta 2 és fél litert, különben előfordulhat, hogy veseproblémák alakulnak ki őszre. De ne szesz legyen a folyadék, hanem ásványvíz, és gyümölcslevek!


Halak (02. 20. - 03. 20.)

2012. nyár: Eufórikus állapotban lesz júliusban, mert váratlanul találkozik azzal a személlyel, aki elvarázsolja, aki miatt talán a csillagokat is le tudná hozni az égről, és akibe végzetesen beleszeret. Augusztusban jól tenné, ha lazítana, kerülné a zsúfolt, zajos helyeket, s inkább a csendes, pihentető nyaralást választaná, mert a békés környezetben lelke megnyugvást talál.

Egészség: Érzékeny testrésze a lába, előfordulhat lábduzzadás, dagadás. "Futóműveit" pihentesse, hűsítő, frissítő zselékkel kényeztesse.Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend