Hirdetés
Az 5 legegészségtelenebb ruhadarab nyárra

Az 5 legegészségtelenebb ruhadarab nyárra

A nyár előcsalogat bizonyos ruhadarabokat, amik nem kedveznek az egészségünknek. Összegyűjtöttük az öt legártalmasabbat.

Hirdetés
Hirdetés

Tanga

A pici ruhák és átlátszó szoknyák egyet jelentenek a tangaviseléssel. Sajnos azonban ez a fazon a végbélben élő baktériumokat könnyen a hüvelybe juttatja.

Az 5 legegészségtelenebb ruhadarab nyárra

Balerinacipő

A balerinacipők lapos talpa a gerincre nézve komoly terhelést jelent, hiszen nincs meg bennük az a ruganyossági felület, ami egy cipőt kényelmes és egészséges viseletté tesz.

Flip-flop

A flipflop papucs nem tartja a lábat, így az lépés közben előre-hátra csúszkál. Ahhoz, hogy megtartsd magad, a lábujjaiddal folyamatosan kapaszkodni kell, ami nem tesz jót a bokádnak, térdednek és a tartásodnak sem. Itt olvashat bővebben a problémáról.

Szűk ruhadarabok

A szoros öltözet akadályozza az egészséges vérellátást, ami hasi fájdalmakhoz és gyulladáshoz is vezethet. Nem beszélve arról, hogy a viselet igencsak mértékletesen szellőzik a nyári melegben.

Fekete ruhadarabok

A fekete színt nem véletlenül nem ajánlatos kánikulában hordani, izzadás hatására ugyanis az ilyen ruhákból allergén festékanyagok ülhetnek ki a bőrre.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend