Hirdetés

Virslisaláta

Ha elég volt a zsíros ételekből, kímélnéd a gyomrod, itt egy könnyű saláta tél végére. Fogyasztás előtt javasolt egy éjszakára pihentetn.

Hirdetés
Hirdetés

Hozzávalók:

- 1 kg virsli (magas hústartalmú)                                                                                                       - 1 fej lila hagyma                                                                                                                           - 2 dl tejföl                                                                                                                                   - 3 dl görög joghurt                                                                                                                         - só, bors, cukor                                                                                                                             - kevés mustár

A virslit csíkokra, a lila hagymát apróra vágjuk. A tejfölt kikeverjük a joghurttal és a fűszerekkel, majd összeforgatjuk a virslivel és a hagymával. Egy éjszakát hűtőben pihentetjük, ezalatt összeérnek az ízek. Teljes kiőrlésű pirítóssal kínáljuk.

Virslisaláta

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend