Hirdetés
Válassz pózt a péniszméretéhez!

Válassz pózt a péniszméretéhez!

Találtál egy igazán nagyszerű srácot, de a szex nem az igazi? Esetleg túl kicsi vagy túl nagy a pénisze? Bizony a méret igenis számít, de az akadály leküzdhető néhány teshez álló pozícióval.

Hirdetés
Hirdetés

Ha átlagos...

A tökéletes illeszkedés nem mindig érződik tökéletesnek. Próbáljatok ki különböző szögeket, tárd szét a lábad, máskor meg zárd összébb. Kísérletezzetek a vibrátorral, és kényeztesd a csiklódat, amikor benned van, vagy kényeztesse ő.

Ha hosszú...

A nő számára ilyenkor az a fontos, hogy ő kontrollálhassa az ütemet és a behatolás mélységét, ezért az a jó, ha ő van felül. A lovaglópóz vagy a fordított lovaglópóz is jó választás. Ha félénkebb vagy, akkor válasszátok a misszionáriust, de zárd összébb a lábaidat, hogy ne tudjon nagyon mélyre menni.

Válassz pózt a péniszméretéhez!

Ha rövid...

Ebben az esetben egy olyan pozíció a nyerő, ami a legmélyebb penetrációt engedi meg. Ez pedig a kutyapóz. Hasrafekve vagy négykézláb is kipróbálhatjátok.

Ha vastag...

Mindig tárd szét a lábaidat, amennyire csak bírod, és használjatok síkosítót. Kezdjétek kutyapózban, aztán forduljatok szembe egymással.

Ha vékony...

Ebben az esetben minden pozícióban próbáld minél inkább összezárni a lábad. Kezdjétek kutypózban négykézláb, majd csússz egyre előrébb a hasadra. Kérd meg a párod, hogy ő legyen terpeszben, így te össezárva tudod tartani a lábaidat, és ez mindkettőtöknek nagyobb örömet fog okozni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend