Hirdetés
Tesztoszteron: a változókori panaszok elsöprője

Tesztoszteron: a változókori panaszok elsöprője

Tapasztalatok azt igazolják, hogy a tesztoszteron nagyon jó hatással van a női egészségre a változókor beköszönte után. Jane Fonda és Frances Goodman is erre esküszik.

Hirdetés
Hirdetés

Frances Goodman egy londoni lakberendező, aki először a HRT nevű hormonkombinációt próbálta ki, ami ösztrogént és progeszteront tartalmaz. „Minden visszatért a normál kerékvágásba, kivétel a libidóm” - állítja a hölgy.

Tesztoszteron: a változókori panaszok elsöprője

Francesnek ez nem volt elég, mert férjével visszasírták a régi, tüzes együttléteket, így kipróbálta a tesztoszteront is, amit korábban nőgyógyásza ajánlott neki. „Eleinte hallani sem akartam róla, mert nekem a tesztoszteronról nagy, szőrös férfiak jutnak eszembe. De aztán beadtam a derekam, és tesztoszteront is kevertünk a mixbe" - meséli Goodman.

Innetől kezdve Francesék már jobban élvezték a szexet, bár eget rengető változás nem következett be. Az együttlétek minősége változott, a mennyisége viszont nem. Ezzel szemben Jane Fonda színésznő arról számolt be, hogy szexuális életét alapjaiban változtatta meg a tesztoszteron injekció.

Ami viszont drámainak megváltozott Frances esetében is, az a hölgy egészségi állapota volt. A lakberendezőnő súlyos csontritkulással küzdött, de ennek minden jele eltűnt a tesztoszteron terápia hatására.

Az orvosok szerint a tesztoszteronban határtalan lehetőségek vannak, ami a változókorban lévő nőket illeti.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend