Hirdetés
Terhesen műtötték meg a méhnyakrákos kismamát

Terhesen műtötték meg a méhnyakrákos kismamát

Angela Marsh nagy örömére teherbe esett, ám ezután egy rettenetes hírrel kellett szembesülnie: rákos. Alapvetően két megoldás közül választhatott volna, de ő egy harmadikra szavazott. És milyen jól tette!

Hirdetés
Hirdetés

A 27 éves kismama pár héttel teherbeesése után tudta meg, hogy rákos sejteket találtak szervezetében. Angelának az orvosok két lehetőséget ajánlottak fel: vagy elveteti a babát és megműtik, vagy megtartja a kicsit, elhalasztja a műtétet, ezzel kockáztatva, hogy a rákos sejtek tovább terjedjenek

Terhesen műtötték meg a méhnyakrákos kismamát

Mivel a kismama mindkét opciót elképzelhetetlennek tartotta, ezért egy harmadikkal próbálkoztak, ami úttörő vállalkozásnak számított: terhesen műtötték meg Angelát.

A beavatkozás a terhesség 11 hetében történt. Angela méhnyakát eltávolították, és a környező szövetekkel pótolták. Így a magzat a méhben tudott maradni, és tovább fejlődött.

Angela persze nem áltatta magát, egészen addig nem hitte el, hogy minden rendben lesz a babával, amíg fel nem sírt a kicsi Zachary a császármetszés után.

"Nagyon nehéz volt az a 9 hónap, de hogy ilyen jókedvű babánk született, az bőven kárpótol minket a sok szenvedésért” - meséli a boldog anyuka, aki most ünnepelte kisfia első szülinapját.

Figyelem!

Jövő héten lesz a 8. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét. Jan 22-24 között a Mályvavirág Alapítvány a Corvin plazában egész napos rendezvényre invitálja a fiatal és idősebb nőket egyaránt, sok érdekes előadással, és szakmai standokkal. Érdemes kilátogatni. A részletes programot itt tudjátok megnézni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend