Hirdetés
Női Tükör
Előző Következő

A mesterséges édesítőszerek hosszú távon kapcsolatba hozhatók az elhízás, a cukorbetegség, a magas vérnyomás és a szívbetegségek kockázatának ...

Hirdetés
 • 2016.09.26 Hitek, tévhitek a mozgásszervi fájdalmakról

  Mindenki tapasztalt már térdfájást, nyilallt a dereka, vagy feküdte el a nyakát. Az akut problémákon kívül azonban sokan szenvednek krónikus fájdalmaktól, amelyeket kezelni kell.

 • 2016.09.16 Ezt teszi plusz 2 óra alvás

  Sarah Chalmer, egy 46 éves brit nő kipróbálta, milyen hatással lesz rá, ha 6 óra helyett 8-at alszik. Az eredmény megdöbbentő.

 • 2016.09.13 Már nincs annyi vitamin az ételekben, mint régen

  Kevesebb vitamin és ásványi anyag jut a szervezetünkbe, mint néhány évtizeddel ezelőtt. Húsz különböző zöldséget és gyümölcsöt megvizsgálva kiderült, hogy 1930-hoz képest jelentősen csökkent a zöldségek kalcium-, magnézium- és réz-, valamint a gyümölcsök magnézium-, vas-, réz- és káliumtartalma.

 • 2016.09.12 Így tartja a súlyát a híres színésznő

  Kirstie Alley hosszú éveken keresztül komoly túlsúllyal küzdött. Most elérte álomsúlyát, és azt is elárulta, hogyan.

 • 2016.09.08 Nem gondolom, hogy van ennél feljebb

  Ezerszer gondolkodtam, miért olyan jó Szulák Andival beszélgetni. Valódi híresség, de nem celeb, anyuka, de nemcsak a fotókon, művészember, aki néha megengedi magának, hogy elgyengüljön. Nincs semmi baj, tudja, hogy kell továbblépni, és tolni a szekeret tovább, ahogy édesanyja tette és lánya, Rozina is teszi.

 • 2016.09.08 Keressük Magyarország Nagyi-Unoka párosát!

  Minden családnak megvan a maga története. Az, hogy ez a történet hogyan folytatódik, és mit adunk át a gyerekeinknek, az szinte mindig az ősökön, a nagymamákon és a nagypapákon múlik. Emlékszem, ültem nagymamám mákoskalács illatú konyhájában és órákig hallgattam a történeteit az olasz frontról hazatért dédpapáról, az Amerikába vándorló nagy-nagybácsiról, elveszett földekről, a szüleim fiatal koráról. Minden mesénél izgalmasabb volt, amit tőle hallottam, így érintett meg és formált észrevétlenül családunk sosem látott szereplőinek megidézett élete.

 • 2016.09.02 Gluténmentes boldogságsüti - Egészségséf

  Mára egy csokoládés lávasüti ajánlunk, amely garantáltan serkenti az endorfin (boldogsághormon) termelődését.

 • 2016.08.30 Minden második magyar külföldön gyógyulna

  A magyarok közel fele kezeltetné magát külföldön, ha komoly betegséget állapítanának meg nála, az anyagi és nyelvi korlátok azonban sokakat visszatartanak ettől a lehetőségtől. Legtöbben a kapott diagnózist illetően is szkeptikusnak bizonyultak, négyből három beteg az első diagnózis után további orvosi szakvéleményeket is kérne.

 • 2016.08.29 Ingyenes előadások a rákról

  Az Országos Onkológiai Intézet előadásokat szervez a daganatos betegségekről. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 • 2016.08.29 Rostok, a diétázók barátai

  A fogyókúra legnagyobb ellensége az éhségérzet. Azonban ilyen esetben is van segítség, hiszen léteznek olyan magas rost tartalmú alapanyagok, amelyek hozzájárulnak az étel utáni kínzó sóvárgás leküzdéséhez.

Hirdetés
Hirdetés