Hirdetés
Női Tükör
Előző Következő

Mire valók a laboratóriumi eredmények? Megelőzzük a komolyabb betegségeket, ha évente többször megyünk laborvizsgálatra? Nagy a baj, ha az eredményünk ...

Hirdetés
 • 2016.03.22 Gombás muffin - Egészségséf

  Húsmentes napokon nehéz változatosan főzni, főleg, ha nem a szokásos recepteket szeretnénk elkészíteni. Ilyenkor érdemes egy kicsit variálni a már ismert receptjeinket, így az íz a régi marad, a forma viszont új.

 • 2016.03.21 A D-vitamin hiány hatása a testsúlyunkra

  Korunk egyik legnagyobb, mégis kevéssé ismert egészségügyi problémája a D-vitamin hiány. A D-vitamin, ami valójában nem is vitamin, hanem egy hormon előanyaga, a test több szövetére, például a zsírszövetre is hatással van, így akár még a testsúlyunkat is befolyásolhatja.

 • 2016.03.21 Lazacos ravioli - Egészségséfünk receptje

  A töltött tésztákból nagyon kicsi a választék itthon. Ezért érdemes rászánni egy kis időt, és mi magunk is finomabbnál finomabb tésztákat készíthetünk. A tészta alapreceptje egyszerű, nyújtás után mi magunk dönthetjük el, hogy raviolit, széles metéltet, vagy egyéb formájú tésztát készítünk.

 • 2016.03.20 Szex a szülés után - Fizikai változások

  Egy gyermek születése után nagy változások köszöntenek be minden család életébe. A barátnőből, feleségből anya lesz, a férfiból pedig apa. Ezek a változások sokszor negatívan befolyásolják a pár kapcsolatát, különösen a szexuális életüket. A szülés utáni fizikai változásokról dr. Demjén László szülész-nőgyógyászt kérdeztük.

 • 2016.03.18 Tojásos szendvics böjti napokra - Egészségséf

  Sokan nem tartják már a böjtöt, akik mégis, annak szeretnék most egy kis segítséget adni, mit csomagoljunk a gyerekeknek iskolába. Nem igényel sok munkát, a tojásokat akár több napra előre meg lehet főzni.

 • 2016.03.18 Elviselhetetlen náthás orrdugulás

  Amikor egy család életét hónapokig megkeseríti az egymásnak passzolgatott nátha, az szörnyen kimerítő felnőttnek, gyereknek. Egyik olvasónk már kilátástalannak látta a helyzetet, ezért ragadt billentyűzetet, és kérdezte szakértőnket.

 • 2016.03.16 Ettől lesz ízes az intim testrész

  Ha a férfi ananászt eszik, édesebb lesz a spermája – megtaláltuk, hogy a nőket mi ajándékozza meg finomabb ízzel és illattal az intim részeken.

 • 2016.03.16 Sült gombás, lilahagymás saláta - Egészségséf

  Kiadós salátát hús nélkül is lehet készíteni. Ha a saláta nem köret, hanem főétel, akkor érdemes tartalmasabb dolgokat is belerakni, hogy nem maradjunk éhesek. Ezt a salátát ajánlom azoknak, akik pénteken, nagypénteken nem esznek húst, de tésztát sem szeretnének fogyasztani.

 • 2016.03.15 Tojásos nokedli - Egészségséf

  Nálunk a húsvét elképzelhetetlen tojásos nokedli nélkül. Ilyenkor 10-15 tojással többet veszünk, nehogy kimaradjon a menüből ez az igazán egyszerű, de nagyon finom étel.

 • 2016.03.13 Kerekesszékben: Én így is szeretek élni!

  Marietta 23 évesen, 2007 szeptemberében esett le a Komjádi Uszoda tetőteraszáról. Hét métert zuhant. A mai napig folyik a per, hogy eldöntsék, ki hibázott. A lány szerint nem volt megfelelő a korlát. Bármi is vezetett a balesethez, az ő életét véglegesen megváltoztatta, hiszen kerekesszékbe került.

Hirdetés
Hirdetés