Hirdetés
Női Tükör
Előző Következő

Több mint tíz év óta először emelkedett az éhezők száma a világban, a teljes népesség 11 százaléka éhezett tavaly - derült ki az ENSZ ...

Hirdetés
 • 2016.12.20 Tippjeink téli bőrápoláshoz

  Kiszárad a bőre a hidegben, érzékeny, piros lesz? Adunk néhány tippet, hogyan kerülheti el a kellemetlen téli bőrfeszülést.

 • 2016.12.16 Női inkontinencia

  Van néhány betegség, amelyről az érintettek sosem beszélnek, sőt szemérmesen elfordulnak, ha hallanak róla. Leginkább azzal védekeznek, hogy nem vesznek tudomást arról, hogy ez betegség. Állapot – mondják és ritkán fordulnak orvoshoz. Ilyen betegség az inkontinencia, amely nemcsak az izmaik feszességét vesztett középkorú hölgyek rémálma, hanem bizony sok fiatal nőt is érint. Dr. Timmermann Gábor szülész-nőgyógyász a vizelettartási zavarról és kezeléséről tájékoztatja olvasóinkat.

 • 2016.12.13 December 16-ig még térítésmentesen igényelhető a méhnyakrák elleni vakcina!

  Ha hetedikes lánya ősszel elszalasztotta volna az oltást, még kérheti a vakcinát.

 • 2016.12.12 Mi folyik odabent?

  Szervezetünk működéséhez feltétlenül szükség van az enzimek munkájára, valamennyi testi folyamatban részt vesznek, nélkülük nem élhetnénk egészségesen. Emésztésünkben is óriási szerepük van az enzimeknek, hiszen ezek segítik elő a tápanyagok lebontását, egész emésztőrendszerünk helyes működését, majd ezt követően azok felszívódását.

 • 2016.12.09 Gödröcskéket vágatott az arcára

  Egy angol anyuka plasztikai műtéttel készíttetett olyan mosolygödröcskéket az arcára, amilyen kisfiának is van.

 • 2016.12.08 Karácsony előtti gyümölcskenyér

  A karácsony nem csak a szentestére készített ételekről szól, hanem a készülődésről is. Stiller Tamás gyümölcskenyerét már most elkészíthetjük.

 • 2016.12.02 A nők értik a legjobban

  Hazánkban, kilencedikként a világon, elkészült a nemzetközileg validált Egészségértés – Health Literacy Survey EU kutatás. A magyar eredmények tükrében elmondható, hogy egyértelműen a nők – elsősorban a kisgyermekes anyák – egészségtudatossági szintje a legmagasabb.

 • 2016.12.01 Egyél kéksajtot és élj tovább!

  Jó hír a sajt szerelmeseinek: a penészes sajtban található egyik összetevő védő hatást fejt ki a szív- és érrendszerre, ezzel – elvileg – meghosszabbítja az életet.

 • 2016.11.25 A sikeres fogyókúra a szájüregben kezdődik

  Gyakran esik szó a helyes fogápolás jelentőségéről. Ki gondolná azonban, hogy a testsúlyunk és a szájüreg, fogak állapota között is van összefüggés? A sikeres fogyókúra a szájban kezdődik.

 • 2016.11.24 Vigyázzon az egészségére, okosan!

  Bár fontosnak tartjuk egészségünk megőrzését, mégsem vásárolunk elég tudatosan. A legtöbb esetben valójában nem a termék minősége, hanem az ára alapján döntünk.

Hirdetés
Hirdetés