Hirdetés
Női Tükör
Előző Következő

Nincs is jobb az otthon főzött ételnél! Ismerős ízek, saját magunk által válogatott alapanyagok, jól bevált receptek, gondos előkészítés ...

Hirdetés
 • 2017.03.07 Nincs veszélyben a lakosság a kanyarójárvány miatt

  Magyarország járványügyi helyzete stabil, a lakosság a Makón észlelt kanyarómegbetegedések miatt nincs veszélyben - mondta az Országos Epidemiológiai Központ (OEK) főigazgató-főorvosa hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.

 • 2017.03.07 100 elképesztő dolog, amit nem tudtál a testedről

  10 cikkből álló sorozatunkban megtudhatsz néhány érdekességet, többek között mi történik az aggyal pubertás idején, mi befolyásolja a súlyt a bevitt kalóriákon kívül, a nők hogy állnak a csokihoz és szexhez, mi lassítja az anyagcserét, mire jó a bölcsességfog, milyen sűrűn kell futócipőt cserélni. Íme az első tíz.

 • 2017.03.06 Fakanállal a világ körül - a mediterrán konyha

  A Mediterráneum lakóira általában úgy gondolunk, mint boldog és mosolygós emberekre, akik jókedvűek az állandó napsütéstől, nyugodtak laza életvitelük, és egészségesek zsírban szegény, gyümölcsökben és zöldségekben gazdag étkezésük miatt. Érdemes tanulnunk tőlük egy-két fortélyt!

 • 2017.03.06 Betegszervezetek találkozóját szervezi az OGYÉI

  A Scope-betegszervezetek találkozóját 2017. március 23-án tartja meg az OGYÉI.

 • 2017.03.06 Nem allergia, táplálékintolerancia

  A Patika Tükör korábbi számában megismerkedhettek a leggyakrabban előforduló táplálékallergiákkal, most nézzük, mit is jelent a táplálékintolerancia.

 • 2017.03.06 Civilizációs ártalmak

  Minden kornak megvannak a maga jellegzetességei. Nemcsak a divatban, a művészetben, az életmódban, de bizony, a betegségek terén is. A modern kor, amely a 20. Századdal kezdődött új betegségekkel sújtja az embert, nagy részük népbetegséggé vált.

 • 2017.03.05 Új szépséghóbort: szeplőt tetováltatott az arcára

  Láttunk már sok mindent divatba jönni, most egy újabb érdekesség a palettán. Kíváncsian várom nálunk mikor lesz népszerű.

 • 2017.02.28 Inkontinencia: elmélet a gyakorlatban

  A mai napon a sajtó képviselőinek jelenlétében aláírtak egy olyan, az inkontinenciáról szóló szakmaközi stratégiai megállapodást, aminek fő célja a korábban az EMMI által már kihirdetett szakmai irányelvben foglaltak napi ellátásban történő maradéktalan megvalósítása.

 • 2017.02.28 Cukormázas fánk

  Ha saját készítésű édességre vágyunk, az egyik legegyszerűbb a fánk sütése. Díszíthetjük kedvünk szerint, ráadásul most van a szezonja.

 • 2017.02.28 Orvosok segítségét kértük: milyen a sikeres életmódváltás

  Az egészséges életmód jelentőségéről manapság olyan gyakran hallunk, hogy nehéz tájékozódni a rengeteg információ között. Elhatároztuk, hogy megkönnyítjük olvasóink számára az életmódváltást egy orvosokból, dietetikusokból és mozgásterapeutákból álló szakmai tanácsadó testület segítségével. Sorozatindító cikkünkben a kórosan sovány Ági és a túlsúllyal küzdő Balázs kap életmódváltó tanácsokat.

Hirdetés
Hirdetés