Hirdetés
Női Tükör
Előző Következő

„Az elsők között értesítettem, miután megszületett a kisfiam… Sosem felejti el megkérdezni azt sem, én hogy vagyok… Még a férjemet is ...

Hirdetés
 • 2016.08.15 Lazsálj velünk! Ma van a relaxáció napja

  A relaxáció napját, azaz augusztus 15-ét Nagy-Britanniában lazsálós napként is hívják. Használjuk ki ezt a napot, és próbáljunk lassítani a megszokott tempón, engedjük el magunkat, és relaxáljunk picit.

 • 2016.08.11 Last minute fogyókúra - ér valamit?

  Hamarosan itt a nyár vége, de sokan még mindig a tavaly felszedett kilókkal küzdenek. Még szeretnék felvenni a kivágott ruhákat, de ahhoz bizony fogyni kell. Ha lehet, minél gyorsabban. Szabad "last minute" fogyózni?

 • 2016.08.10 Tojássaláta bazsalikommal és paprikás harcsával

  A nagy meleg miatt csak egy könnyű ebédre vágytunk. Gyorsan mindent frissen! Paprikás harcsa, snidlinges-bazsalikomos majonézes tojássalátán, pár szem vajas burgonyával. Szendvicsbe sem utolsó! (No persze burgonya nélkül.)

 • 2016.08.08 Szórom vagy ültetem? Bohém fűszerkatalógus

  Só és bors. Valóban e két fűszernél megállhat a szakácsművészet? Stiller Tamás egészségséf szerint biztosan nem, hiszen ő 19 féle fűszert használ rendszeresen. Állítja ez a sok fűszer tengernyi zamatot, frissességet rejt.

 • 2016.08.03 Mégsem hat a női Viagra

  2015 októberében került az amerikai piacra a „pink Viagrának” titulált tabletta, az Addyi. Azóta sajnos kiderült, vágyat nem fokoz, mellékhatásai viszont vannak.

 • 2016.07.27 Így vigyázz a hajadra 30 fokban!

  Nyár, kánikula, 30 fok árnyékban is. Aztán meg még több. Ahogy kúszik felfelé a hőmérő higanyszála, úgy válik egyre vállalhatatlanabbá az ember frizurája nyáron.

 • 2016.07.26 Természetesen a meddőség ellen

  A meddőség hatalmas probléma azoknak a pároknak, akik gyermeket szeretnének. Az újabbnál újabb hormonkészítmények mellett egyre erősödnek a nem-hormonális, természetes alapanyagú készítmények.

 • 2016.07.25 A munka okozza az ízületi fájdalmakat?

  A 35 év feletti városi emberek minimum fele dolgozik már legalább tíz éve azonos testhelyzetet igénylő munkában, ami sokuknál mozgásszervi panaszokat okoz. Ezek a problémák, a munkából való kiesés csaknem ötödéért felelnek.

 • 2016.07.22 Taylor Swift beteg gyerekeket látogat

  A beteg tinik életében sokszor túl kevés az öröm ahhoz, hogy a megfelelő ütemben gyógyulhassanak. De olykor már az is segít, ha találkozhatnak egy szupersztárral.

 • 2016.07.21 Gazpacho főzés nélkül - Egészségséf

  A spanyolok nagy kedvencének, a gazpachónak létezik főzött változata is, de az egyszerűség kedvéért mi most egy főzés nélküli változatot mutatunk. A hideg elkészítés miatt vitamin- és tápanyagtartalma is hatalmas.

Hirdetés
Hirdetés