Hirdetés
Randi cigarettával? Tippek mindkét fél részére

Randi cigarettával? Tippek mindkét fél részére

A dohányzás az első randin mindig kényes kérdés. Lehet egy randevún dohányozni? Ha igen, mennyit, mikor és hol gyújtsunk rá? Mi fér bele egy randevúba és mi számít már illetlenségnek? Ha nem tudjuk eldönteni, alapvető szabály, hogy tartsuk tiszteletben egymást!

2014.06.07
Hirdetés
Hirdetés

Randi tanácsok, ha Ön dohányzik és egy nem dohányzóval randevúzik

1. Ugyan Magyarországon a nyilvános, zárt területeken tilos a dohányzás, a randi hely kiválasztásánál legyen tekintettel a partnerére is. Ha úgy gondolja, hogy nem bírja ki dohányzás nélkül a találkát, válasszon randevúhelyszínnek egy parkot, vagy egy olyan kávézót, amelynek van terasza.

2. Amennyiben mégis zárt helyet választottak, és mindenképpen szeretne rágyújtani, kérdezze meg partnerét, hogy nem folytatják-e a beszélgetést a friss levegőn, amíg Ön elszív egy cigarettát. Ha azonban partnere nemmel válaszol, kérdezze meg, hogy zavarná-e ha Ön mégis kimenne pár percre. Ekkor azonban ne várassa sokáig.

3. Kerülje a láncdohányzást a randevún. Partnere biztosan nem bánja, ha 1-2 szál cigarettát elszív a találka alatt, egy egész dobozt viszont sokan túlzásnak tartanak.

Randi cigarettával? Tippek mindkét fél részére

4. Amennyiben szabad téren randevúznak, ügyeljen arra, hogy a füstöt ne a partnerére fújja, esetleg ajánlja fel, hogy cseréljenek helyet. A partnere biztosan értékelni fogja a figyelmességét.

5. A nem dohányzók számára a cigarettaszag kellemetlen lehet, ezért legyen Önnél rágógumi vagy mentolos cukorka arra az esetre, ha a randevú csókkal végződne.

5+1. Leginkább azonban azzal tudna imponálni partnerének, ha leszokna.

Randi tanácsok, ha Ön nem dohányzik, és egy dohányzóval randevúzik

1. Legyen nyitott: amennyiben nem szeretne olyan helyre menni, ahol cigaretta füst érheti, vegye át a kezdeményezést és javasoljon Ön egy randevú helyszínt, a partnere biztosan megértő lesz.

2. Legyen tekintettel partnerére, néhány szál cigarettát megengedhet neki a randevú alatt.

3. Ha úgy gondolja, hogy a partnere túl gyakran megy ki a szabad levegőre dohányozni, tegye azt szóvá. Ne legyen olyan érzése, hogy a cigaretta fontosabb, mint Ön.

4. Ha a partnere cigaretta füstjét a szél Önre fújja, figyelmeztesse kedvesen, hogy Önt zavarja, esetleg ajánlja fel, hogy cseréljenek helyet.

5. Ha zavarja a cigaretta szag, legyen Önnél rágógumi vagy mentolos cukorka és kínálja meg udvariasan partnerét a megfelelő szituációban.

Nézze meg a felmérést, amiből kiderül, hogy az európai országokban mennyien cigarettáznak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend