Hirdetés
Óvakodj az alakformáló alsóneműktől!

Óvakodj az alakformáló alsóneműktől!

A mai szépségideál megköveteli, hogy mindenki karcsú legyen, még akkor is ha nem az. Ezért örvendenek nagy sikernek az alakformáló fehérneműk. De vajon mi tesz az egészségünkkel ez a ruhadarab?

Hirdetés
Hirdetés

Szakértők arra figyelmeztetnek, hogy az alakformáló fehérneműk több bajt okozhatnak, mint amennyi jót tesznek, ugyanis összenyomják a szerveket. A formásító alsónemű refluxhoz, gyomorégéshez, sőt akár inkontinenciához is vezethet.

Óvakodj az alakformáló alsóneműktől!

Ez azért van így, mert amennyire összenyomja a leplezni kívánt hájréteget, annyira összenyomja a belső szerveket is, például a gyomrot és a beleket.

Az emésztő rendszer sínyli meg a legjobban ezeknek a csodafehérneműknek a viselését, hiszen a belek küzdenek, hogy az ételt tovább bocsássák útjukon, ami gyomorfájdalomhoz és puffadáshoz vezethet.

Ha valakinek hajlama van az inkontinenciára, akkor ez a fajta viselet biztos elő is idézi a betegséget, hiszen a húgyhólyagot is folyamatos nyomás alatt tartja, ráadásul a hölgyek nem igen szeretnek eljárni wc-re, amikor ilyen darabokat viselnek, mert nehéz őket levenni.

Egy-egy alkalomra fel lehet ölteni őket, de hétköznap semmi esetre se viseljünk ilyen szoros alsóneműket!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend