Hirdetés
Ne főzzük, inkább gőzöljük a brokkolit!

Ne főzzük, inkább gőzöljük a brokkolit!

A brokkolit sokan épp azért eszik, mert köztudottan egészséges, és nem azért mert jó az íze. De ha rosszul készítjük el, akkor csak az időnket pazaroljuk.

Hirdetés
Hirdetés

Tudósok kimutatták, hogy a brokkoli minden rák-ellenes hatását elveszíti, ha megfőzzük, vagy a mikróba tesszük.

Ne főzzük, inkább gőzöljük a brokkolit!

Szerintük a legjobb módja az elkészítésének, ha 3-4 percig gőzöljük a zöld virágokat, amíg élénkzöld színűek nem lesznek. Így állítólag megőrzik minden jótékony hatásukat.

De van egy másik módja is a fogyasztásának! Ha esetleg mégis megfőznénk, akkor együk mustárral, retekkel, vagy más nyers keresztesvirágú zöldséggel.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend