Hirdetés
Mostantól Facebookon is rendel a dietetikus

Mostantól Facebookon is rendel a dietetikus

A cukorbetegségben érintettek számára különösen fontos kérdés a helyes táplálkozás, hiszen folyamatosan ügyelniük kell a testsúlykarbantartásra és a megfelelő diétára. Ezzel kapcsolatban rengeteg kérdés merülhet fel a hétköznapokban, melyekkel azonban nem lehet minden alkalommal szakemberhez fordulni. A Tartsd a szintet! Facebook oldal rajongóinak mostantól nem is lesz erre szükségük, hiszen online rendelésen tehetik fel kérdéseiket egy elismert dietetikusnak.

Hirdetés
Hirdetés

A Tartsd a szintet! oldal naponta oszt meg érdekességeket, híreket és minden más, a cukorbetegek számára fontos tudnivalót a Facebookon, ezzel a hasznos alkalmazással pedig a diabétesszel élők mindennapjait igyekszik megkönnyíteni. A Rendelési idő applikáció segítségével online lehet kérdezni a dietetikust a helyes étrendről, a vércukorszintet befolyásoló tényezőkről, a testsúlykarbantartásról, a társbetegségek diétáiról, illetve a megfelelő konyhatechnikai fogásokról.

A kérdésekre az „Év terápiás dietetikusa” címet is elnyerő Gyurcsáné Kondrát Ilona válaszol, aki 1986 óta foglalkozik cukorbetegek oktatásával, illetve számos, a témában megjelent könyv étrendi fejezetének is szerzője. A kérdéseket nyilvánosan és privát üzenetben lehet feltenni hétfőnként 10-től másnap 16 óráig, a válaszokat pedig péntekenként 10 órától olvashatják az érdeklődők.

A Dcont TREND vércukormérő készüléket gyártó 77 Elektronika Kft. támogatásával működő oldal célja az, hogy a kezdeményezéssel szélesebb körben is megismertesse azokat a táplálkozási alapismereteket, amelyek segítségével a cukorbetegség jól karbantartható, illetve akár megelőzhető lehet.

Mostantól Facebookon is rendel a dietetikus

Az oldalhoz ITT lehet csatlakozni!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend