Hirdetés
Meghalt a magyar énekesnő - 33 évesen ragadta el a rák

Meghalt a magyar énekesnő - 33 évesen ragadta el a rák

Vasárnap hajnalban meghalt a Soffi zenekar énekesnője, Urbán Zsófia, leánykori nevén Pete Zsófi. 33 éves volt, méhnyakrákkal küzdött.

Hirdetés
Hirdetés

"A punk rockos Soffi zenekart még 2004-ben alapította Erdélyi Frici gitáros, a jazz énekesnőnek tanult Soffi, Doba Dani basszusgitáros (MÁK, Kretens), valamint Urbán Laca dobos (CAFB, Rituális Rémtettek)" – írja az index.hu. Az énekesnő blogot írt saját küzdelméről. Nyugodjon békében!

A Mályvavirág Alapítvány alapítója Tóth Icó, aki korábban szintén méhnyakrákkal küzdött, ezekkel a szavakkal búcsúzott Zsófitól:

"Szeretnék Rólad megemlékezni, szeretném elmondani mindenkinek, hogy mennyire nagyon csodáltalak! Azt gondoltam angyal vagy. Úgy csengett a hangod, komolyan, soha nem hallottam még ilyen szépet! Annyira féltettelek, és annyira akartam, hogy túléld! Nem azért mert sorstársak vagyunk… nem azért, mert édesanyák vagyunk… azért, mert olyan volt a lényed, akinek az élet járt! Sohasem ismertem még bátrabb embert, sohasem láttam kitartóbb nőt, anyát nálad! Sohasem! És sajnálom! Annyira sajnálom Zsófi!
A Jóisten vigyázzon Rád odafent!"

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend