Hirdetés
Minden ami szépség, minden ami Te vagy

Minden ami szépség, minden ami Te vagy

A JimJams beauty termékcsalád ezen üzenetek szellemében született meg, hogy a bőrápolás mindenki számára a legnagyobb öröm legyen életkortól függetlenül.

Hirdetés
Hirdetés

Új generációs hazai professzionális ápoló család - szépségápolási szakemberek több éves közreműködésével kifejlesztve

A JimJams termékeknél alkalmazott textúrák és receptúrák több éves kutatások, szépségápolási szakemberek és vegyészek összehangolt munkájának eredményeképpen születtek meg, melyeket a legszigorúbb szakmai felhasználás mellett teszteltek. Olyan apró részletekre is figyelve, mint a bőr életkorral változó vitamin és ásványi anyag igénye, vagy logikusan és tudatosan kiválasztott kiszerelési mennyiségek és termékcsomagolások.

Okos választás

Egy bőrápoló termék hatékonyságát nem csak az abban található hatóanyagok, hanem az összetevők tudatosan egymásra épített összhangja alapján is lehet mérni. Ez utóbbi megléte az, ami miatt bőrápolónk a bőrünkre történő felvitel után, már szinte magától dolgozik.

Minden ami szépség, minden ami Te vagy

Bőrfelületünkön selymesen lágyul, átveszi annak hőmérsékletét és előre komponált lépéssekkel juttatja be hatóanyagait bőrünkbe. A JimJams beauty kozmetikumai ékes bizonyítékai annak, hogy a hatóanyagok mellett a szakemberek által az évek során megalkotott és kipróbált legkiválóbb hordozó rendszerekkel is lehet forradalmi bőrápolókat alkotni.

Hogy bőrápolód ne csak egy választás, hanem „A” választás legyen!

Minden korosztálynak

A szép és egészséges bőr életkortól függetlenül a 21. sz. szépségideálja. Velünk született egyensúlyát a káros külső és belső hatások miatt már egészen korai életkortól őrizni kell. Az idő előrehaladtával csökkenő rugalmasságát, hidratációját pedig egyre tudatosabban szükséges kezelni.

Minden ami szépség, minden ami Te vagy

A JimJams beauty termékei minden korosztály számára hatékony bőrápolást kínálnak az életkorra jellemző problémaspecifikus hatóanyagokkal. A tini korszaktól egészen az idősebb bőrökig.

Tudatos bőrápolás

A JimJams Beauty hatékonysága 3 egyszerű lépés szinergiájára épül, mely látványosan sokszorozza meg a bőrre felvitt bőrápolók hatékonyságát. A bőrtisztítás finom peelingjét, valamint az azt követő lemosást, egy liposzómás aktiváló gél követ, mely fokozza az ezután alkalmazott hatóanyagok felszívódását.

Minden ami szépség, minden ami Te vagy

Így a bőrre felvitt krémek nem csak a bőrfelszínen, kellemes érzést maguk után hagyva maradnak meg, hanem abba felszívódva a legmélyebb rétegekben is kifejthetik hatékonyságukat.

3 okos lépés, melyet pénztárcád és bőröd is meg fog hálálni!

A JimJams beauty  professzionális ápoló család termékei:

JimJams beauty Habzó lemosó gél

JimJams beauty Hidratáló nappali krém

JimJams beauty Éjszakai tápláló krém

JimJams beauty Szemránc gélkrém

JimJams beauty Uborkás lehúzható arcmaszk

JimJams beauty Gránátalmás lehúzható arcmaszk

JimJams beauty Pórustisztító tapasz

A szépségápolásban nekünk Te vagy a fontos, Neked pedig mi szeretnénk a legfontosabbak lenni!

(x)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend