Hirdetés
Írja meg nekünk, hogy van! Kíváncsiak vagyunk Önre

Írja meg nekünk, hogy van! Kíváncsiak vagyunk Önre

A Patika Tükör magazin júniusi számában arra kértük Önöket, írják meg, hogy érzik magukat. Egy kedves Olvasónk válaszát, levelének egy részét alább olvashatják, nagyon boldogok és büszkék vagyunk, hogy lapunkkal örömet szerezhetünk neki. Kívánjuk, hogy sokáig őrizze meg egészségét, és legyen továbbra is jól!

Hirdetés
Hirdetés

Önöket pedig továbbra is arra kérjük, álljanak meg egy pillanatra, és írják meg nekünk, hogy vannak! „Hogy van?” jeligével ellátott leveleiket a címre várjuk.

Üdvözlettel,
A Patika Tükör Lapkiadó csapata

Írja meg nekünk, hogy van! Kíváncsiak vagyunk Önre

"Kedves Patika Tükör!

Most kaptam meg a „gyógyszertáramban” a legújabb Patika Tükröt, és mint mindig, azonnal elkezdtem átolvasni. A mostani szám talán még érdekesebb, mint általában. Kaptunk
egy kérdőívet, amit én, mint szorgos kis 80 éves manó, már ki is töltöttem, és faxon le is adtam Önöknek. A rejtvényt ugyancsak. (Szeretek olykor nyerni is, de ez bocsánatos emberi dolog, nem?)

Most vettem észre egy nagyon fontos cikket, nagyon megörültem neki. Nem is emlékszem, hogy valaki valaha ilyen közérdekű és emberséges kérdést tett volna fel, és hogy valaki komolyan választ is várt volna. Azt kérdezik tőlem: „Hogy van?”

Én nem tudom a megszokott „fine” (jól vagyok) rövid választ adni, mert általában mindig van velem, körülöttem valami. 8o éves nyugdíjas vagyok, egyedül élek. Fiaimnak köszönhetően nem szenvedek szükséget semmiben, de kell a támogatásuk, főként a gyógyszerek és az egészségügyi ellátások terén. Szerencsére megvagyok. Köszönöm, hogy őszintén kíváncsiak rám, nem sietnek tovább, hanem minden hónapban megnyugtatnak és segíteni akarnak.

Munkájukhoz sok sikert kívánok, üdvözlettel
J. Mihályné"

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend