Hirdetés
Így mosakszik a 270 kilós lány - Nem fogsz hinni a szemednek!

Így mosakszik a 270 kilós lány - Nem fogsz hinni a szemednek!

Januárban folytatódik a TLC tévécsatorna extrém kövér emberekkel foglalkozó sorozata immár a harmadik évaddal. Ott mutatják be Ambert, aki 24 évesen olyannyira elhízott, hogy nem tudja elhagyni a házat. Megdöbbentő a látvány!

Hirdetés
Hirdetés

Az amerikai lány annyira morbidul kövér, hogy pár percnél tovább képtelen állni vagy sétálni. Amber egy nagyon veszélyes bypass műtétre készül, és retteg attól, hogy magától sosem tud majd megváltozni. Iszonyatos túlsúlya miatt rettentően fáj a háta és a sípcsontja, és a vécén ülve tudja csak megmosni magát. A videóban ez is látható. Megdöbbentőek a képsorok.

Amber tudja, hogy saját magát öli meg evési szokásaival. Kirúgták a suliból és az állását is feladta. Minden reménye a műtét, ami megváltoztathatja életét. „Csapdában érzem magam. Szánalmas vagyok. Úgy érzem, cserben hagytam magamat és a szüleimet.” - mondja Amber.

A sorozatban még 7 másik rendkívül kövér embert mutatnak be. Az elképesztő túlsúlyukon kívül még egy közös van bennük: egy gyermekkori trauma, ami vélhetőleg ide vezetett...

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend