Hirdetés
Ho’oponopono a Szeretet nyelve

Ho’oponopono a Szeretet nyelve

Karácsony idején sokat beszélünk a szeretetről. Próbáljuk definiálni, kimutatni, adni és kapni. De érezzük-e? Tudjuk-e mi a valódi szeretet és béke, amit nemcsak karácsonykor, hanem az év minden napján megélhetnénk?

Hirdetés
Hirdetés

Móra Klára 2012-ben kétszer is elhozta Magyarországra ennek az ősi hawaii problémamegoldó módszernek nemzetközileg elismert szaktekintélyét és oktatóját Mabel Katzot. Az ő közvetítésével beszélgethettem Mabellel arról, mi is az a ho’oponopono.

Mabel Katz 12 évig intenzíven tanult mesterétől, PhD. Dr. Ihaelakalá Hew Lentől. Kétszáznál is több tanfolyamát elvégezte, mire engedélyt kapott arra, hogy spanyol nyelvterületen egyedüliként, világszerte tanítsa az autentikus hawaii módszert. Könyveit eddig 17 nyelvre fordították le – köztük magyarra is. Számos nemzeti és nemzetközi díjban részesült, többek között a világbéke megteremtéséért végzett tevékenységéért. Eddig kétszer járt hazánkban, 2012-ben tartott tanfolyamain közel ezer hallgató itta a szavait, köztük több gyermek is.. a cikk folytatásához kattintson ide

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend