Hirdetés
Három szőkeség 60 felett: Valóra vált álmok

Három szőkeség 60 felett: Valóra vált álmok

A véletlen műve, hogy három ennyire hasonló karakterű hölgyet mutathatunk be olvasóinknak. Nem csak a hajszínük hasonló, hanem világlátásuk is. És mindannyian a valóra vált álmukat élik. Kedves 20 évesek, ezt ne hagyjátok ki!

Hirdetés
Hirdetés

Gál Tivadarné Olgi (61)

Három szőkeség 60 felett: Valóra vált álmok

„1952 szilveszterén születtem Kolozsváron. Két vágyam volt: énekelni és az óhazában élni. Ha valamit nagyon akarsz, őszintén vágysz reá, akkor álmaid előbb-utóbb valóra válnak. 14 évesen volt egy álmom: egy nagyvárosi cukrászdában beszélgettem egy magyar fiúval, aki azt mondta, hogy elvesz feleségül és Magyarországon fogunk élni. Hét évre rá a Bukaresti Opera Tosca nevű cukrászdájában ez az álmom valóra vált: a velem szemben ülő helyes fiatalember ugyanezeket tervezgette... 42 éve ő a férjem. Két felnőtt lányunk és egy kisfiú unokánk van. Sok év munkája, elismerése hozta, hogy már egyetemi tanár férjem elkísérhettem számos külföldi útjára, megismerve az országok nevezetességeit. Tisztelettel, alázattal készültem ezekre az utakra, könyvtárban, útikalauzokban előre felkészültem a látnivalókra,  a híres képtárakban, katedrálisokban pedig mindig eszembe jutott az az erdélyi kislány, akinek valamikor mindez csak egy merész álom volt. Egyre bizonyosan rájöttem az évek folyamán, és életfelfogásommá vált: ha szereted az életet, az élet is szeretni fog téged!”

Nagy Imréné Ági (61)

Három szőkeség 60 felett: Valóra vált álmok

„Azt vallom, hogy a fiatalság mércéje nem az életkor, hanem a lelki-szellemi harmónia. Optimista, jókedélyű ember vagyok, szeretem magam és másokat is úgy fogadok el, ahogy vannak, nem akarok senkit megváltoztatni. Persze jó géneket is örököltem, édesapám 90 évet élt, és egy jó temperamentumú ember volt. A férjem sajnos 12 éve meghalt, és bár azóta egyedül élek, sosem vagyok magányos. Rengeteg barátom van, egy barátnőmben megtaláltam a lelki társamat és van két gyönyörű unokám: Zalánka 4 éves, most megy oviba, Millike pedig 6 hónapos. A velük való játék is megfiatalít, az ember újra átéli gyerekkori élményeit, és közben rengeteg új dolgot fedez fel. Bár már három éve nyugdíjba mentem, a mai napig dolgozom, oktatok, igyekszem tudatosan tervezni a napjaimat. Emellett sokat kirándulok, jógázom, zenét hallgatok, tele vagyok tervekkel, célokkal, küzdeni akarással. Azt hiszem, a lényeg az, hogy játékosan fogjuk fel az életet, nem kell mindent olyan véresen komolyan venni!”

Spiesz Ferencné Anita (61)

Három szőkeség 60 felett: Valóra vált álmok

„Gyerekek között lenni – mindig ez volt az álmom, és meg is valósult, mert immár 40 éve köztük élek. Bölcsődében voltam óvónő, három éve mentem nyugdíjba, de azóta is kisgyerekekre vigyázom. Épp tegnap eresztettem útnak egyet az oviba, és máris hiányzik a kis lurkó. Van két lányom, akik négy unokával ajándékoztak meg. Szerencsére mindketten itt laknak a szomszédban, úgyhogy általában nálunk van a központ. A férjem sajnos hat évvel ezelőtt vesztettem el. Akkor összeomlottam, de hála a sorsnak találtam egy társat, akivel nagyon jól megvagyunk, a gyerekek is elfogadták a kapcsolatunkat. Boldog vagyok, szeretetben élek. Látják? Van élet 60 év felett is! Fontos a pozitív gondolkodás. Én minden este, amikor lefekszem, végiggondolom, hogy abban a napban mi volt jó. Szép napsütés volt? Egy jót beszélgettem valakivel? Bármi apróságnak tudok örülni. A rossz dolgokat pedig megoldom és elfelejtem. Csak a szépre emlékezem!”

ISMERJÉK MEG TÖBBI CÍMLAPHÖLGY-JELÖLTÜNKET IS!

ISMERJÉK MEG NYERTESÜNKET!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend