Hirdetés
Fogyjunk fűzővel?

Fogyjunk fűzővel?

Létezik egy különös fogyókúrás módszer, mellyel több centit is lefaraghatunk derékbőségünkből anélkül, hogy kés alá feküdnénk, vagy akár egy percig is éheznénk, a gyártók szerint ugyanis segítségével csökken az éhségérzetünk. Bár az egészségügyi szakemberek bizonyára nem ajánlanák jó szívvel a diétának ezt a változatát, egy angliai cég szerint a viktoriánus módszer segítségével hosszú távú súlycsökkenést érhetünk el.

2013.10.25
Hirdetés
Hirdetés

És mi ez a csodamódszer? Nem más, mint a fűző viselése. A Corset Diet nevű cég internetes oldaláról azt is megtudhatjuk, hogy a fűző viselése nem csupán csodás alakot varázsol nekünk, de gyomrunk méretét is lecsökkenti, ezáltal kevesebbet bírunk enni, és mindezt anélkül, hogy gyomorgyűrűt ültetnének belénk. A fűzőt heti öt napon át napi 6-8 órán keresztül viselhetjük anélkül, hogy bármi bajunk lenne tőle, és hatására meglepődve fogjuk tapasztalni, hogy megszűnik az állandó éhségérzetünk, ellenben egyre csodásabb lesz az alakunk.

Fogyjunk fűzővel?

A weboldal látogatói között akadnak azért szkeptikusok, csakúgy, mint az egészségügyi szakemberek között, akik meg vannak győződve róla, hogy az egyetlen egészséges módszer a fogyásra az, ha megfelelő módon táplálkozunk és mellette rendszeresen mozgunk. Susie Burrell táplálkozási szakértő szerint a fűzővel az a legfőbb baj, hogy nem ösztönzi testmozgásra a viselőjét, és így nem indítja be a szükséges kalóriaégető folyamatokat.

A sztárok közül Jessica Alba bevallotta, hogy második gyermekének születése után ő is viselt fűzőt. „Nem nagy ügy, sokan hordják. Nekem egy barátom ajánlotta, de Afrikában és Indiában teljesen megszokott dolog”- nyilatkozta. A színésznő ugyanakkor hozzátette, hogy a fűző csupán abban segít, hogy a hasizmokat és az egyéb szerveket visszaszorítsa a helyükre, a segítségével fogyni nem lehet, ahhoz diétára és mozgásra van szükség.

Forrás: Medipress

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend