Ezt idd, hogy télen is megőrizd barnaságodat!
Ha szeretnéd megőrizni vagy visszanyerni napbarnított színedet, erősítenéd az immunrendszered és vitaminokkal töltekeznél, akkor ne is keress tovább!
Amikor nyaralásra készülünk, sokszor hallhatjuk, hogy érdemes minél több piros vagy narancssárga gyümölcsöt, zöldséget fogyasztani, mert tele vannak olyan értékes anyagokkal, amik jót tesznek a bőrnek és nem utolsó sorban, a barnulást is meggyorsítják.
A jó hír az, hogy ezeket az ételeket ősszel, és télen is segítségül hívhatjuk: nemcsak a barnaság megszerzésében, hanem annak megtartásában is fontos szerepet játszanak! Íme két vitaminkoktél, amit ha rendszeresen fogyasztasz, meg fog látszani a bőrödön!
Sárgarépalé
Hozzávalók:
- 4 sárgarépa
- 1 citrom
- 2 dl ásványvíz
Hámozd meg, és alaposan mosd meg a sárgarépát, darabold fel, és gyümölcscentrifugával nyerd ki a levét! Facsard hozzá 1 citrom levét, és öntsd fel ásványvízzel! Igazi béta-karotin bomba!
Bazsalikomos paradicsomturmix
Hozzávalók:
- 4 paradicsom
- 2-3 friss bazsalikomlevél
Mosd meg a paradicsomot, vágd ki a csumáját és darabold föl! Gyümölcscentrifugával nyerd ki a levét, és keverd hozzá az összezúzott bazsalikomot. Hagyd 10-20 percet állni, hogy az ízek összeérjenek, keverd föl és idd meg!