Hirdetés
Ennyit költ felesége Schumacher gyógyulására

Ennyit költ felesége Schumacher gyógyulására

Michael Schumacher svájci otthonában gyógyul, és ez bizoyn rengeteg pénzbe kerül. Corinna minden apró változásnak örül.

Hirdetés
Hirdetés

Egy vagyonba kerül a tavaly decemberben súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacher gondozása a család svájci házában. A hónapokig kómában fekvő egykori autóversenyző odaadó felesége hetente 100 ezer fontot, csaknem 40 millió forintot költ a speciális személyzetre és ápolásra. Corinna el sem mozdul ágya mellől, de segítik még a gyógyulásban a különféle családi ereklyék is.

Ennyit költ felesége Schumacher gyógyulására

Az ágy melletti asztalon van például egy aranykereszt, amit Schumi adott fiának, Micknek 8 éve. Mellette található lánya, Gina-Maria fésűje, amit még kiskorában kapott ajándékba. Hiába a szakszerű személyzet és a család szeretete, egyelőre nem sokat fejlődött a hétszeres Forma-1 világbajnok állapota – írja a Daily Mail.

A lapnak a család egyik barátja azt mondta, Corinna már a legkisebb változásnak is örül. Abból próbál erőt meríteni, hogy Schumacher nem halt meg a balesetben, sem a két életmentő műtét során, és sikerült felébrednie a kómából is. Az asszony reméli, hogy jövő nyárra már annyira megerősödik férje, hogy képes lesz tolószékben ülni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend