Hirdetés
Endrei Judit: „Ebben a korban már a lelki béke az igazán fontos”

Endrei Judit: „Ebben a korban már a lelki béke az igazán fontos”

A Patika Tükör címlaphölgyet keres, de nem akármilyet! 60 év feletti hölgyek jelentkezését várjuk. Ennek kapcsán gyönyörű magyar hölgyeket, a kortalan szépség nagyköveteit kérdezzük a szépségről, egészségről. Ezúttal Endrei Juditot.

Hirdetés
Hirdetés

Egészségtükör: Van valami titka, amitől ilyen nagyszerűen néz ki ma is?

Endrei Judit: Mi is lehet a titkom? (Gondolkozik pár pillanatot.) Igyekszem egészségesen táplálkozni, mert hiszem, hogy kívül-belül ápolni kell a testünket. Ám nem tagadom, hogy étrend kiegészítőket is szedek, úgy mint Omega 3, C-vitamin, Kalcium-Magnézium-D-vitamin. Azért van erre szükségem, mert sokat hallani, hogy a mai zöldségekben, gyümölcsökben már nincs annyi vitamin, mint kellene.

Endrei Judit: „Ebben a korban már a lelki béke az igazán fontos”

Emellett sok időt töltök a levegőn. Hetente legalább négyszer-ötször 1,5-2 órát gyalogolok hol erdőn, mezőn, hol csak a városban.

Minden reggel hideg vízzel mosok arcot - talán ez is szépségtippnek számít. És nálam egy jó minőségű krém megvásárlása mindig előbbre való, mint egy szép ruháé.

Persze a lélek ápolásáról sem feledkezhetünk meg, amit az esetemben elvégez a természet, és emellett próbálom magam olyan emberekkel körülvenni, akiknek pozitív a gondolkodása.

ET: Sok nő nem érzi magát nőnek - pláne nem szép nőnek - 60 év felett. Mit tanácsolna nekik?

E. J.: Egy 60 éves nőnek már nem olyan ideális a teste, a bőre, mint egy huszonévesé. Ebben a korban már sokkal fontosabb, hogy valakinek meglegyen a lelki békéje. Így azt tanácsolnám a 60 év feletti hölgyeknek, hogy keressék ezt a békét önmagukban, fogadják el magukat, legyenek nyitottak a világra, és maradjanak aktívak.

A jól ápoltságnak alapvetőnek kell lennie, de én például azokat az embereket látom szépnek – nemtől függetlenül - , akik tevékenyek, derűsek, mosolygósak.

ET: Mi a véleménye a plasztikai műtétekről?

E. J.: Mindenkinek saját magának kell eldöntenie, hogy mitől érzi jól magát – ez magánügy. Az biztos, hogy én sosem élnék semmilyen művi beavatkozással.

ET: Mit gondol a ráncokról?

E.J.: Én sem örülök, amikor reggel belenézek a tükörbe, és látom, hogy na, itt növekszik egy újabb ráncocska, de van egy ideológiám. Világ életemben a természet közelében éltem, így láttam, ahogy egy növény kinő, bimbózik, virágzik, majd elhervad, és visszakerül a földbe. Én elfogadom, hogy már nem a virágzó szakaszban vagyok, mert a természetnek ez a rendje.

ET: Milyen tulajdonsága tarja fiatalon?

E. J.: A nyitottságom, a kíváncsiságom és az örök tanulási vágyam.

Névjegy

Név: Endrei Judit
Foglalkozása: bemondó, szerkesztő-műsorvezető
Születési év: 1953

Endrei Judit: „Ebben a korban már a lelki béke az igazán fontos”

A „Címlaphölgy 60 felett” kampányról a Patika Tükörben olvashatnak. Kérje a lapot gyógyszerészétől!

A kampányról és a jelentkezés részleteiről ide kattintva tudhat meg többet!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend