Hirdetés
Cameronnak sikerült! Így szoktak le a sztárok a cigiről

Cameronnak sikerült! Így szoktak le a sztárok a cigiről

Rengeteg ember cigarettázik, és közülük sokan szívesen megszabadulnának a drága és egészségkárosító szokástól, ám nem megy az olyan könnyen... De nem is lehetetlen! A sztárvilágban is számos példa van sikeres leszokásokra. Nézzétek csak!

Hirdetés
Hirdetés

Cameron Diaz

A szőkeség végig füstölte a húszas éveit, majd amikor a Charlie angyalai című filmjének a forgatására edzett, leszokott. Majd visszatért régi rossz szokásához...

Cameronnak sikerült! Így szoktak le a sztárok a cigiről

Amikor már odáig jutott, hogy naponta 20 szál cigit szívott el, leállt. Hogy miért? „A szüleim baromi pipák voltak rám, hogy ennyit dohányoztam. Szerintük rossz példát mutattam a rajongóimnak. Úgyhogy a lelkiismeretemre hallgattam, és abbahagytam.”

Jennifer Aniston

A Yogalosophy című könyv bevezetője szerint – amit Jennifer jógatanára írt – a színésznőt a nikotin és a koffein függőségéről is a rendszeres jógázás szoktatta le.

Paul Rudd

A látszólag mindent félvállról vevő Paul Rudd hipnoterápiával szokott le a dohányzásról. Valószínűleg kollégái tanácsát követte, mert például Rashida Jones is ezzel a módszerrel szabadult meg a cigitől.

Uma Thurman

A színésznő szerint a dohányzásról való leszokás volt élete egyik legnagyobb küzdelme. Végül 2005-ben sikerült végleg felhagynia a cigarettázással, méghozzá nikotinos rágógumival. Ez szerinte azért volt jó megoldás, mert kapott bizonyos, csökkentett mennyiséget a függést okozó anyagból, és a száját is lefoglalta szívás helyett rágással.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend