Hirdetés
Az orális szex művészete – 8 tipp a maradandó élményért

Az orális szex művészete – 8 tipp a maradandó élményért

A férfiak imádnak orális kielégítés alanyai lenni, de nem minden nő tudja, hogyan is kell ezt jól csinálni. Íme 8 tanács, ami hasznos lehet!

Hirdetés
Hirdetés

Használj síkosítót!

Kezdd a kezeiddel! A lényeg, hogy előtte kend be síkosítóval a péniszét, hogy ne legyen neki kellemetlen az érintésed. A mesterséges anyagok helyett használhatod a saját nyáladat is. Mocskos, de izgató!

Variálj!

Nem kell végig a szádban tartanod a szerszámát. Játssz! Élvezni fogja, ha kicsit kiveszed és nyalogatod, majd ismét bekapod.

Pihenj aktívan!

Előfordulhat, hogy elfáradsz közben, de ekkor se áll le teljesen! A férfiak imádják, ha kicsit megharapdálják a belső combjukat, feneküket. Ha a szád pihen, a kezed akkor se maradjon rest!

Az orális szex művészete – 8 tipp a maradandó élményért

Vetkőzz!

Bár technikailag nincs szükség rá, sokkal izgatóbb, ha egy meztelen nő van a férfilábak között. A látvány is jó, de az érintés még inkább!

Ne némulj meg!

Könnyű ezt mondani, amikor tele van a szád, de nyögéseket még így is tudsz produkálni. Nem csak hallani izgató, hanem egy különleges vibrálást is előidéz, ami megőrjíti a férfit.

Nézz rá!

Nem kell eltűnnöd. Néha pillants rá, próbáld meg felvenni vele a szemkontaktust!

A célegyenesben légy intenzívebb!

Ne állj le, amikor úgy érzed, mindjárt a csúcson van. Ragadd meg a fenekét, húzd közelebb magadhoz, szoríts rá kicsit erősebben!

OLVASS MÉG TÖBBET A SZEXRŐL!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend