Hirdetés
Az érett hölgyek interneten ismerkednek

Az érett hölgyek interneten ismerkednek

A szex az egyedülálló negyvenes hölgyeknek is jár, ez világos. Az ausztrál hölgyek egy felmérés szerint a legtöbben internetes ismerkedés alapján találják meg partnereiket.

Hirdetés
Hirdetés

A felmérések szerint a 40 éven felüliek körében ugyanolyan gyakori az online szexpartnerkeresés, mint a fiatalabbaknál. A megkérdezettek 45 százaléka saját elmondása szerint évente legalább egy új partnerrel kerül közelebbi kapcsolatba.

"Az internet egy nagyon hasznos eszköz az idősebbek ismerkedési szokásainak szempontjából. Fantasztikus, hogy az idősebb nők is új partnerekkel kerülhetnek kapcsolatba általa" - nyilatkozta Deborah Bateson, Új-Dél Wales állam családtervezési koordinátora.

A kutatók összesen 1800 önkéntes válaszait elemezték az RSVP online párkereső oldal segítségével. A felmérések szerint az idősebb nők jobban érdeklődnek partnereik korábbi szexuális kapcsolatai iránt, mint a fiatalabbak: a 40 feletti nők 59 százaléka megkérdezné alkalmi partnereit a korábbi kapcsolatairól. Fiatalabb nők esetében ez az arány csupán 43 százalék.

Az érett hölgyek interneten ismerkednek

Ennek ellenére az idősebb nők hajlamosabbak védekezés nélkül szeretkezni. Ennek oka valószínűleg az óvszerek iránti ellenérzés, illetve az, hogy megbíznak alkalmi partnereikben.

forrás: Medipress

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend