Hirdetés
Az állából tudhatod, hogy mennyire csalfa - Tested jóslatai 2. rész

Az állából tudhatod, hogy mennyire csalfa - Tested jóslatai 2. rész

A kutatók szeretnek kutatni, és néha bizony egészen őrült ötleteket vesznek a fejükbe, és olyan összefüggésekre bukkannak, amikre sose gondoltunk volna.

Hirdetés
Hirdetés

Haj

Ha vörös a hajad, akkor jobban érzékeled a fájdalmat – állítja a The Journal of the american Dental Association című lapban megjelent cikk. A kutatók szerint az a génmutáció, ami vörössé teszi a hajat, az agy fájdalomfeldolgozó képességét is befolyásolja. A fogorvosok szerint a vöröshajú pácienseknek több érzéstelenítőre van szükségük fogászati beavatkozáskor.

Jó hír a szőkéknek: a szőkeség és az intelligencia között egyelőre semmilyen kapcsolatra nem bukkantak.

Az állából tudhatod, hogy mennyire csalfa - Tested jóslatai 2. rész

Fül

Nézd meg a fülcimpádat! Ha egy átlós ráncot találsz rajta, akkor valószínűleg nagyobb esélyed van a szívbetegségre. A British Heart Journal-ban megjelent kutatásban szívrohamban elhunyt emberek tulajdonságait vizsgálták, és szinte mindegyiküknek ilyen volt a fülcimpája.

Szem

A szemszínből meg lehet állpítani, hogy milyen sportágban jó az illető – legalábbis a Perceptual and Motor Skills nevű lapban megjelent cikk szerint. A sötét szemszínű emberek az olyan sportokban jók, amikhez gyors reakció kell – úgy mint a boksz, védekező futball pozíció. A világos szeműek olyan sportokban jeleskednek, ahol önállóság kell – úgy mint a bowling, golf.

Szemöldök

Ha a szemöldököd külső széle rikás, akkor ideje, hogy kivizsgáltasd a pajzsmirigyedet. Ez ugyanis már az előrehaladott állapotát mutaja az úgy nevezett Queen Anne's sign néven nevezett betegségnek.

Áll

Erős az állkapcsod vonala? Ez rossz hírt jelenthet a párodnak, mert a Personality and Individual Differences című lapban publikált cikk szerint az erős állkapcsú nők hajlamosabbak a félrelépésre.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend